Sjećate li se kreme protiv crvenila koja je bacila puder u drugi plan? Brend je predstavio i serum za ujednačen ten

Camo Drops Serum dio je Cicapair linije Dr. Jart+ koja je formulirana tako da smiruje crvenilo povezano s nadraženom i osjetljivom kožom.
Vidi originalni članak

Među proizvodima koji su prošle godine osvojili TikTok kanale i postali viralni nalazi se i krema koja savršeno prekriva crvenilo, Dr. Jart+ Cicapair Tiger Grass Color Correcting Treatment. TikTokeri su je nahvalili, savršen je spoj hidratantne kreme i korektora, odnosno pudera. Osim što hrani i regenerira kožu, savršeno i prekriva crvenilo pa je krema brzo postala sve što beauty entuzijastice žele od kozmetičkog proizvoda, i to u jednoj teglici. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon pudera, korejski brend Dr. Jart predstavio je i serum Camo Drops koji bi mogao doživjeti jednaku popularnost kao i hvaljena krema, prije svega zahvaljujući činjenici da savršeno ujednačava ten. Byrdie piše kako je riječ o serumu koji smiruje crvenu, nadraženu kožu, a pritom pruža snažnu zaštitu od sunca i ujednačava ten. Drugim riječima - radi gotovo sve! 

Serum je dio Cicapair linije Dr. Jart+ koja je formulirana tako da smiruje crvenilo povezano s nadraženom i osjetljivom kožom. Camo Drops "lakša" su verzija originalne kreme za ujednačavanje tena, a baš kao i viralni hit, i ovaj serum dolazi u zelenoj boji koja se zatim prilagođava tonu kože. 

Kažu kako je idealan za masnu, mješovitu kožu sklonu osjetljivosti i crvenilu jer je umiruje i neutralizira crvenilo, a na licu je jako lagan pa je idealan za svakodnevnu upotrebu. Oni koji su je isprobali kažu da se savršeno prilagođava tonu kože - prekrivanje je prozirno, ali uočljivo i postojano te ne sadrži nikakve šljokice i sjaj. Prema uputama, dovoljno je nanijeti dvije do tri kapi seruma u rutini njege kože, prije korištenja hidratantne kreme. 

Opisuju ga kao idealnog za prekrivanje podočnjaka ili sitnih nepravilnosti na licu, a s obzirom na to da je vrlo lagan, ne stvara osjećaj maske ili težine na licu te ne dolazi do zatezanja. Proizvod smo pronašli na web shopu Cult Beauty, gdje 30 ml košta 31 funtu, odnosno oko 280 kuna. 

Sestre u tenisicama koje obožavate ili "preskačete" kao trend: Već godinama ne silaze s liste najpopularnijih modela

Mama i kći osvajaju simpatičnošću: 'Nekad mami kažem da mi se ne sviđa što je ona obukla'

Bob zbog kojeg ćete zaboraviti i valove u kosi: Kažu da je hit za 2022., a donosimo i sve što trebate znati prije šišanja

Splićanka cijeni vječne, klasične odjevne komade: 'Uvijek poštujem prigodu i to mi je misao vodilja kod odijevanja'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".