Sjajne usne

Novi hit ovoga ljeta svakako su sjajila za usne – i to u ružičastoj, narančastoj i boji koralja.
Vidi originalni članak

Fantastično sjajilo pronašli smo u Chanelovoj ljetnoj kolekciji (Levres Scintillantes Aqua "610 Sahara", 232 kn, Martimex), a riječ je o proizvodu visoka sjaja sa sitnim blistavim česticama. Ako ga želite, morate ga "uhvatiti" dok se ne rasproda jer ovaj je dragulj iz limitirane edicije!

Narančasto-crvena boja terakote izgleda vrlo laskavo na preplanulom tenu. Jedno takvo kremasto čudo krije i Catriceova limitirana kolekcija Denim Divine (Luminous Lip Gloss "01 Women's Cut", 27,90 kn, DM) koja je vrlo pristupačna cijenom.

Posljednje u nizu kričavo je ružičasto sjajilo za usne visoka sjaja! Riječ je o najsjajnijem sjajilu za usne brenda Essence (XXXL Shine Lipgloss "36", 15,90 kn, Kozmo) koje će zajamčeno privući mnogo pogleda! Kombinirajte ga uz čisto lice za svježi efekt.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".