Šiške kakve nosi Kaia Gerber idealne su za one koje žele isprobati novu frizuru bez drastičnog reza

Bilo da tražite suptilan način da uokvirite lice ili želite frizuru koja se lako prilagođava svakodnevnim potrebama, zavjesa šiške su pravi izbor.
Vidi originalni članak

U svijetu frizura, šiške zavjese sve više osvajaju srca ljubitelja mode i ljepote. Ovaj trend ne samo da laska svakom obliku lica, već je i prilagodljiv različitim teksturama kose. Njihova popularnost nije iznenađujuća kada se uzme u obzir koliko su jednostavne za stiliziranje i održavanje.

Šiške zavjese, poznate i kao "curtain bangs", lagano uokviruju lice i stvaraju mekani, prirodni izgled. Primjer za to je Kaia Gerber, čiji stil inspirira mnoge. Njezine šiške zavjese savršeno uokviruju lice, prelaze donji dio jagodica i stapaju se s ostatkom frizure. Ovaj stil je dovoljno dug da se može vezati u konjski rep ili zataknuti iza ušiju, što ga čini izuzetno svestranim.

Jedna od najvećih prednosti šiški zavjesa je njihova prilagodljivost. Bez obzira na to imate li ravnu, valovitu ili kovrčavu kosu, ovaj stil se može lako prilagoditi vašoj prirodnoj teksturi. Također, za razliku od drugih šiški, šiške zavjese nisu zahtjevne za održavanje. Ako jednog dana ne izgledaju savršeno, lako ih je stilizirati pomoću malo suhog šampona ili teksturirajućeg spreja.

Za one koji razmišljaju o šiškama, ali nisu spremni na veliku promjenu, šiške zavjese su idealno rješenje. Dovoljno su duge da se, ako se ne svidite promjeni, lako puste da narastu bez neugodnih prijelaznih faza. Ovaj stil omogućuje vam da eksperimentirate s izgledom bez velikih obveza.

Zavjesa šiške su svestran, moderan i jednostavan način da osvježite svoj izgled. Bilo da tražite suptilan način da uokvirite lice ili želite frizuru koja se lako prilagođava svakodnevnim potrebama, šiške zavjese su pravi izbor. Inspirirajte se Kaia Gerber i mnogim drugim slavnim osobama koje su prihvatile ovaj trend, i otkrijte kako šiške zavjese mogu postati vaš novi omiljeni stil.

Donna Vekić briljira i izvan terena: Odvažne i trendi kombinacije s naglaskom na udobnost
'Pratim trendove ako mi se sviđaju, no većinom ih se ne držim jer ne želim biti kao svi drugi'
Haljina poput njezine rješava problem 'ne znam što odjenuti' i stajliš je spas od visokih ljetnih temperatura

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".