Šiške će biti veliki hit u 2024.: Donosimo 5 najboljih frizura za isprobati tijekom godine

Takozvane zavjesa šiške dobra su opcija, ne samo zato što su relativno duge pa brzo rastu, već i zato što laskaju svakom licu, bez obzira na oblik.
Vidi originalni članak

Početak nove godine savršeno je vrijeme za isprobavanje nove frizure, a vjerojatno je najlakši način da promijenite svoj izgled tako da se odlučite za šiške. Postoje šiške koje pristaju svakom licu, bez obzira na oblik ili tip kose – otkrijte pet verzija koje ćete vidjeti posvuda 2024. godine.

Zavjesa šiške
Takozvane zavjesa šiške dobra su opcija, ne samo zato što su relativno duge pa brzo rastu, već i zato što laskaju svakom licu, bez obzira na oblik. Mogu se naglasiti različiti dijelovi lica, ovisno o tome gdje padaju vrhovi. One koje se protežu do kutova usana, kao što se vidi na glumici Priyanki Chopri, privući će fokus na usne. Jagodice su naglašene kada šiške dođu do vrha nosa, kao kod Emily Ratajkowski. A one koje se nalaze iznad očiju, poput šiški Dakote Johnson, ističu ih u glavni fokus.

Zavjesa šiške najbolje pristaju na normalnoj do punoj kosi s blagom valovitošću. Ako je kosa previše ravna ili tanka možda neće imati potreban odskok da skrene izgled.

Tanke šiške
Oživljavanje mode i estetike Y2K se nastavlja, stoga ne čudi da trendovske frizure iz ranih 2000-ih ponovno postaju popularnet. Jedan izgled koji je trenutno popularan kod zvijezda kao što su Nina Dobrev i Phoebe Tonkin? Tanke šiške koje opušteno padaju preko lica i propuštaju čelo. Prednost ovih šiški je u tome što ih je, kao i kod zavjesa, lako pustiti da izrastu ako želite isprobati neki drugi izgled.

Tanke šiške pomažu omekšati lica koja su posebno uglata i upečatljiva. Ovaj izgled prikladan je za gotovo svaku teksturu kose. Međutim, imajte na umu da se ultra tanke šiške mogu brzo zamastiti. Kako se to ne bi dogodilo, odmah nakon pranja pošpricajte suhi šampon na kosu. 

Baby šiške
Ove šiške popularna su varijacija pramenova, ali znatno kraće. Nicola Peltz Beckham prigrlila je izgled, noseći svoje male šiške tako kratke da joj se vide obrve. Ošišane s nepravilnim dodirom, njezine su šiške djelovale mekano i laskavo, a ne oštro - dobra stvar koju morate imati na umu kada sami isprobavate izgled.

Ove šiške posebno su prikladne za osobe s manjim licima, koje bi se mogle izgubiti iza teških, punih šiški. Baby šiške vrlo su jednostavne za oblikovanje: sve što trebate je proizvod koji vašoj kosi daje grubu teksturu, poput voska ili pudera za oblikovanje koje možete premazati prstima kako biste naglasili pramenove, a čelo pustite da malo viri.

Pune šiške
Svaki članak o šiškama mora uključivati ​​Taylor Swift - pjevačica je taj stil učinila svojim zaštitnim znakom. Obično nosi široke i ravne šiške, ali povremeno nosi i svoje prirodne kovrče. Izgled posebno pristaje uglatim, upečatljivim licima. Ako imate visoko čelo, pune šiške mogu vizualno skratiti lice. Ljudi s malim licima također bi trebali izbjegavati ovu vrstu resica jer lice može izgledati stisnuto. Preporuča se da četkom sušite šiške prema dolje kako bi bile ravne, zatim naizmjenično udesno i ulijevo i na kraju ih vrlo lagano oblikujte preko okrugle četke - to će stvoriti prirodni volumen.

Šiške spuštene sa strane
Kao što je spomenuto, Y2K najveći je izvor inspiracije vašu frizuru: šiške zabačene sa strane još su jedan izgled iz ere koja je trenutno u trendu. Omiljena kod Heidi Klum i Lily Collins, ova frizura izgleda pomalo kao da ju je vjetar otpuhao u stranu, a posebno dobro stoji ako želite da vam šiške izrastu. Samo ćete ih htjeti popraviti s malo laka za kosu ili vam mogu nastaviti padati u oči.

Zna kako se istaknuti stajlingom: Olja Vori sjajno kombinira ljubičaste komade i vječne - šljokice!
Vedrana i Josipa imaju sjajan smisao za modu: 'U novu godinu ulazimo nikad blještavije!
Ukusan novogodišnji recept za kiflice s lješnjacima: Lako se pripremaju i oduševit će svakoga tko ih proba
 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".