Shawn Mendes Signature: novi unisex miris za NJU i za NJEGA

Nesputanost, strast, sloboda …sve u jednoj bočici!
Vidi originalni članak

Neodoljiv istinski revolucionaran miris Z generacije koja ne trpi kompromis. Shawn Mendes Signature. Ova mirisna kreacija uskoro stiže na police dm, Muellera i BIPE , a svoje predstavljanje će upriličiti na Dan zaljubljenih 14. veljače u Avenue Mallu u Zagrebu (ispred Mueller parfumerije u 17,00 sati).

Nagrađivani pjevač i tekstopisac Shawn Mendes udružio se s legendarnim fotografom i redateljem Danny Clinchom u digitalnoj kampanji za lansiranje Shawnovog prvog mirisa Shawn Mendes Signature. Kroz objektiv i umjetničku viziju Dannyja, Shawn svojim fanovima otkriva priču iza kulisa o tome što ga nadahnjuje, motivira, istinsku priču o svom putovanju ispričanu glazbom i mirisom.

Cijela kampanja se temelji na spontanim trenucima tijekom Shawnove svjetske turneje Illuminate 2017 i na njegovom koncertu u Dublinu. Kampanja govori o emocionalnoj iskrenosti po kojoj je Shawn poznat, predstavljajući novi brand mirisa na uvjerljiv način na koji se njegovi obožavatelji mogu povezati još dublje.

Novi miris Shawn Mendes Signature sinonim je za novu Z generaciju žena i muškaraca koja odiše kreativnom energijom i suvremenim stilom odražava individualni izraz samopouzdanja, strasti i odlučnosti. Shawn Mendes je izjavio:

Tako sam uzbuđen i sretan što mogu predstaviti svoj miris Signature kroz ove čudesne dokumentarne vizuale koje sam snimio s Dannyem Clinchom tijekom turneje u Dublinu. S ovim mirisom i kampanjom, htio sam stvoriti nešto stvarno posebno što mogu podijeliti sa svojim fanovima, nešto što predstavlja autentičnost moje glazbe i moju vezu s njima.

Shawn Mendes stvorio je Signature zajedno sa kreatorom parfema Celine Barel, koja je
rekla:

Ovaj miris nadahnut je Shawnovom umjetnošću, strašću za glazbom i njegovim kanadskim korijenima. Željeli smo stvoriti miris s kojim se mogu poistovjetiti njegovi fanovi i koji odražavaju odakle dolazi.

Shawn Mendes Signature kreiran je originalnim i neočekivanim notama te istodobno donosi slatke i drvenaste senzacije. Cvjetne drvenaste note predstavljaju Shawnovu kanadsku baštinu obavijenu esencijama šećernog javora. Neodoljiva kombinacija citrusnih nota prožeta je cvjetnom mirisom i završava drvenastim akcentom.

GORNJE NOTE: Miris se otvara svježim, elektrificiranim akcentom limunovog ulja, ananasa i kanadske McIntosh jabuke.

SRCE MIRISA: Privlačna kombinacija Frangipanija, šećernog javora i ružinih latica.

BAZNE NOTE: Odvažna esencija drvenastih nota otkriva se nježnom, senzualnom kombinacijom Dulce de Lechea, cedrovine i mošusa.

Impresivnu bočicu odlikuje vintage dizajn koji otkriva Shawnovu ljubav prema rukotvorinama, baš kako iskazuje kroz svoju muziku i stil. Naglašavajući presonaliziranost, na iznijansirano staklo bočice je ugravirano Shawnovo ime.

Uz bakrenu gitaru i urezan Shawnov potpis, a na vrhu s odgovarajućom kapicom koja podsjeća na omotane žice gitare, rustikalna i autentična ambalaža čini zaista jedinstven izričaj.  Ambalaža ističe dizajn inspiriran Shawnovom prvom tetovažom - akustičnom gitarom, Torontskim horizontom i zvučnim valom što dodatno daje osobni touch za Shawnove obožavatelje.

Povodom predstavljanja mirisa Shawn Mendes Signature, održati će se ekskluzivan event 14. veljače na Valentinovo u Avenue Mallu u Zagrebu na koji se pozivaju svi zaljubljenici u unisex osvježavajuće mirise. Za dobru zabavu pobrinuti će se Filip Rudan, veliki fan Shawn Mendes i natjecatelj poznatog showa „Zvijezda“ u čijim je izvedbama osim žirija uživala i publika.

Posjetitelje uz dobru zabavu očekuju mnoga ugodna iznenađenja. Miris će biti dostupan od ovog tjedna na svim prodajnim mjestima dm, Muellera i Bipe po cijeni od 236,00 kn (30ml) te ekskluzivno u Mulleru pakiranje od 50ml po cijeni od 317,00 kn

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".