'Shattered roots' popularna je frizura koja zahtijeva malo održavanja i koju svaka plavuša treba probati ove sezone

Ne samo da pruža prirodniji, mekši izgled, već omogućuje i dulje vrijeme između posjeta salonu jer korijeni kose postaju mnogo manje očiti.
Vidi originalni članak

Novi beauty trend koji kruži društvenim mrežama idealan je za plavuše koje žele isprobati nešto što zahtijeva manje održavanje te ne zahtijeva odlazak u salon na prekrivanje korijena svakih 6 do 8 tjedana. Riječ je, naime, o shattered roots frizuri koja izgleda genijalno u ovim zimskim mjesecima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @hairbarbb

Shattered roots frizure savršena je alternativa za zimu jer je obično vrijeme kada svi žele tamniju boju kose te prekriti svijetle pramenove koje su imali za vrijeme ljeta. Tehnika je u osnovi povlačenje vaše linije ponovnog rasta prema dolje s više gradijenta, to je praktički obrnuti balayage.

Ovo omekšava sve oštre linije od prethodne boje i daje ukorijenjeni izgled čineći cjelokupnu boju vaše kose tamnijom, a da ne morate potamniti cijelu kosu. U biti, umjesto prevlačenja pramenova kroz kosu, ova tehnika prevlači tamnije tonove koji su bliži vašoj prirodnoj nijansi kroz liniju korijena kako bi omekšala i prikrila ponovni izrast.

Ne samo da to pruža prirodniji, mekši izgled, već omogućuje i dulje vrijeme između posjeta salonu jer korijeni kose postaju mnogo manje očiti. Bilo da se udajete i tražite nešto bezvremenski ili ste samo spremni omekšati svoju boju sada kada se trendovi kose udaljavaju od platinaste boje, nećete požaliti ako ove zime od svog kolorista zatražite ovu frizuru.

Efektni blejzeri nose se i na suknje i na hlače, a izdvojili smo najbolje komade iz omiljenog dućana
Predivna Maja sjajno spaja komade neutralnih boja: 'Od uzoraka ubacim tu i tamo nešto karirano'
Kraljica Letizia all-black kombinaciju 'razbila' je odličnim hlačama koje nikad ne izlaze iz mode

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".