Sezona sunčanja traje već neko vrijeme, a ovo je definitivno najgluplji trend koji se širi internetom

Kako je omiljeno osvježavajuće piće postalo ulje za sunčanje?
Vidi originalni članak

Iako nam tržište nudi more proizvoda koji će nam pomoći u tamnjenju, nekima to nije dosta pa se odluče na vlastite varijante koje su,  malo je reći, na granici s glupošću. Posljednji trend koji se pojavio na Youtube-u odnosi se na Coca Colu koja služi kao sredstvo za tamnjenje, umjesto ulja za sunčanje. Naime, jedan od sastojaka Coca Cole je i karamel boja, ona bi našoj koži mogla osigurati sjaj kakav želimo postići sunčanjem.

Ovoj gluposti nije kraj, već obožavateljice ovog trenda smatraju kako osvježavajuće piće sadrži zaštitu od sunca poput ulja za tamnjenje. Dermatolozi su strogo protiv ovog trenda pa objašnjavaju da Coca Cola sadrži kiselinu koja omogućuje UV zrakama bolje prodiranje u kožu.

Stoga,  pamet u glavu pa neka se Coca Cola nađe u čaši, a ne na vama - definitivno ima boljih sredstava za brže tamnjenje! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".