Šest prekrasnih trendova frizura za ljeto koje možete isprobati ovih dana

Ovog ljeta neka vaša frizura bude odraz vaše osobnosti i stila, nadahnuta najnovijim trendovima i savjetima stručnjaka.
Vidi originalni članak

Ljeto je pred vratima i vrijeme je da se pobrinemo da naše frizure budu u skladu s toplim i sunčanim danima koji dolaze. Ako ste spremni za promjenu i želite osvježiti svoju uobičajenu frizuru s konjskim repom ili kopčom, ovih šest trendova, inspiriranih slavnim osobama, zasigurno će vas nadahnuti. Od slatkih šiški do šiljastih punđi u stilu 90-ih, ove frizure provest će vas kroz ljetnu sezonu, a možda čak i duže. 

Ekstra duga duljina
Jedan od najpopularnijih trendova na crvenom tepihu Met Gala, viđen na Kendall Jenner, nastavit će se i ovog ljeta. Valovi sirene uvijek su bili omiljeni i nikada ne izlaze iz mode. Ovaj stil je poseban jer možete stvoriti uzorak valova koji odgovara vašem tipu kose.

Isprekidane mini šiške
Trend isprekidanih mini šiški, koji su prihvatile slavne osobe poput Grete Lee, inspiriran je izgledom rock zvijezda s jesenskih pista. Tjedan mode pokazao je mješavinu zaista dramatičnih stilova, poput dječjih šiški i glatkih resa oko lica.

Zaobljene midi bob frizure
Mnoge slavne osobe poput Hailey Bieber i Kourtney Kardashian prikazuju ovaj kroj na stvarno prekrasne načine. Volimo vrlo laganu spuštenu dužinu do ramena i mislim da će se to ponovno pojaviti kako vrijeme bude toplije, a žene će željeti bezbrižniji izgled. Margot Robbie je također nedavno prihvatila ovaj trend, obilježavajući svoju post-Barbie eru krojem do ramena.

Medena plavuša
Zlatna, svjetlucava plavuša je savršena za toplije mjesece. Rihanna je nedavno zasjala u ovoj boji, dok je Zendaya također odabrala sličan sunčani ton za promociju filma "Challengers", stiliziran od strane njene dugogodišnje frizerke Ursule Stephen.

Bočni razdjeljci
Milenijalski stil je ponovno u modi, a slavne osobe ga odobravaju. Rachel Zegler na Met Gali pokazala je svoju polu-dignutu frizuru s bočnim razdjeljkom, dok je Kirsten Dunst bila vjerna ovom stilu s opuštenim valovima na Filmskom festivalu u Cannesu.

Šiljaste punđe
Za ljetni stil koji vam ne mijenja duljinu kose isprobajte dvije naslagane šiljaste punđe poput onih koje nosi Lucy Boynton. Za dramatičniji izgled, isprobajte raširene krajeve poput stila koji je Emily Ratajkowski nosila na Met Gali.

Slatko kao cukar inspiraciju pronalazi u motivima Dubrovnika, a iza njega stoje kreativna mama i dvije kćeri
Nosi najpopularnije natikače koje su hit već godinama, a odlično ih spaja uz efektan kombinezon
Divne Ana i Andrea: 'Smatramo da treba biti razlika između dnevnih i večernjih izlazaka'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".