Serum s vitaminom C pravi je hit na Amazonu i TikToku, a pomaže kod posvjetljivanja i pomlađivanja kože

Super C serum se prodaje kao serum s vitaminom C, ali sadrži snažnu mješavinu drugih aktivnih sastojaka, poput vitamina B5, vitamina E i kofeina.
Vidi originalni članak

Kada je riječ o proizvodima koje bi svatko trebao imati u svojoj rutini, bez obzira na dob ili tip kožem, serum s vitaminom C jedan je od najpreporučljivijih. Ne samo da ovaj sastojak može pospješiti kožu i izblijediti postupalne hiperpigmentacije, također može zaštititi kožu od oštećenja slobodnih radikala, koji mogu uzrokovati znakove starenja.

Na tržištu ima toliko toga za izabrati, pa kada je Super C serum od Vibriancea postao popularan na TikToku i dobio gotovo 3000 sjajnih recenzija na Amazonu, nije ni čudo da je brzo raspordan u mnogim drogerijama.

@dermdoctor Brighten + Smooth Pores – Layering your morning routine with Vitamin C #dermatologist @lorealparisusa @amazon #lorealparispartner #dermdoctor #skincare ##lorealpurevitaminc #hyaluronicacid #SkincareRoutine ♬ MOMENTS IN LIFE - Turreekk

Super C serum se prodaje kao serum s vitaminom C, ali sadrži snažnu mješavinu drugih aktivnih sastojaka, poput vitamina B5, vitamina E i kofeina. Njegov prvi glavni sastojak je 3-O etil askorbinska kiselina, koja je stabilniji derivat čistog vitamina C. Može učiniti potpuno iste stvari koje može učiniti bilo koji vitamin C, poput posvjetljivanja, blijeđenja mrlja i smanjenja znakova starenja, ali ne oksidira. To znači da nakon otvaranja može stajati dulje i ne treba ga čuvati u hladnjaku.

Također sadrži vitamin E, koji je poznat po svojim hidratantnim i ljekovitim svojstvima, te pro-vitamin B5, koji može umiriti upaljenu kožu i poboljšati zadržavanje vlage. Drugi ključni sastojak je kofein — popularni antioksidativni sastojak u proizvodima protiv starenja jer može osvijetliti kožu i boriti se protiv slobodnih radikala.

Ovaj serum ima viskoznu teksturu koja se super lako upija u kožu ne ostavljajući tragove. Koža nakon nanošenja bila je hidratizirana i manje zategnuta, što je savršeno priprema kožu za hidratantnu kremu ili SPF.

Vodica s plodom limuna prvi je sastojak Super C seruma koji mu daje dosta jak miris limuna. Međutim, miris se ne zadržava, tako da ne oduzima puno od ukupnog iskustva sa serumom.

Serumi s vitaminom C često su vrlo skupi, ali ovaj pada otprilike u sredinu raspona od 50 USD. Male je veličine, ali ima veliku vrijednost budući da vam je potrebna samo jedna ili dvije pumpice i može riješiti više problema s kožom. Umjesto da kupujete serum za starenje, jedan za hidrataciju i jedan za tamne mrlje, ovaj serum može riješiti sve njih. 

Najpraktičniji odabir za svaki dan: Kombinezoni kojima ćemo rado zamijeniti haljine u ormaru!

FOTO: Mango Kombinezon s printanim metalnim detaljima 59.99 € FOTO: Mango Modalni kombinezon u stilu košulje 49.99 € FOTO: Mango Traper hlače na pruge 59.99 € FOTO: Mango Satenski kombinezon s križnim leđima 59.99 € FOTO: Mango Dugi kombinezon sa mašnom 59.99 € FOTO: Mango Satenski kombinezon s remenom 49,99 € FOTO: Mango Dugi kombinezon s printom 49,99 € FOTO: Mango Dvobojni dugi kombinezon 45,99 € FOTO: Mango Traper kombinezon kratkih rukava 59,99 € FOTO: Mango Kombinezon s cvjetnim printom i kravatom 49,99 € FOTO: Mango Satenski kombinezon na pruge 45,99 € FOTO: Mango Dugi kombinezon na kopčanje 39,99 € FOTO: Mango Dugi asimetrični kombinezon 59,99 € FOTO: Mango Satenski kombinezon s printom 59,99 € FOTO: Mango Laneni kombinezon s čvorovima 59,99 € FOTO: Mango Kombinezon s uzorkom lančića 45,99 € FOTO: Mango Dugi asimetrični kombinezon 69,99 € FOTO: Mango Satenski plisirani kombinezon 39,99 € FOTO: Mango Kombinezon s mašnom 59,99 € FOTO: Mango Kombinezon s printom na remen 59,99 €

Severinino proljetno izdanje bez greške: Bira model koji se ističe zanimljivim detaljima
Kraljica Letizia pravi je primjer elegancije, a njezine odjevne kombinacije to uvijek potvrđuju
'Pratim trendove i ne postoji ništa što ne bih stavila na sebe, od stvari iz bakinog ormara do stvari s lutke u izlogu'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".