Savršeni ljetni parfemi koji mirisom podsjećaju na more i plažu

Miris kokosa je mladolik i sladak po prirodi, ali na mnogo načina, prepun zavodljivosti
Vidi originalni članak

Kada je riječ o ljetu, topliji mjeseci obično signaliziraju da je konačno došlo vrijeme za promjenu parfema iz cvjetnih nota u one ljetne koji mirisom podsjećaju na plažu i odlazak na more.

Kad je riječ o mirisima, teži parfemi koji se najviše povezuju s hladnim zimskim mjesecima brzo se za mnogo lakše mirise koji će vam omogućiti da se osjećate spremni za odmor. Dok ljetni mirisi obično uključuju poznate voćne note poput egzotičnog bergamota, dekadentnog bobičastog voća, svježeg limuna i više, a najčešće najomiljeniji parfemi imaju miris kokosa, kokosovog mlijeka ili čak jedinstveno notu cvijeta kokosa, piše Bustle.

Miris kokosa je mladolik i sladak po prirodi, ali na mnogo načina, prepun zavodljivosti. Uz mnoge moderne izraze mirisa koji dolaze na tržište, ta razigranost se susreće s određenom elegancijom. Želite li novi parfem punjen kokosom koji je osvježavajuće prozračan i podsjeća na one bezbrižne uspomene stvorene na plaži, pogledajte popis najboljih u 2023.

Juliette Has a Gun Lust For Sun Eau de Parfum
Juliette Has a Gun, francuski brend mirisa, predstavio je novi ljetni parfem koji će sigurno privući ljubitelje mirisa koji podsjećaju na sunce, more i toplinu. Lust For Sun Eau de Parfum kombinira zavodljive note koje podsjećaju na vruće ljetne dane. Parfem sadrži note kokosa i ylang ylanga, što ga čini osvježavajućim i privlačnim. Uz to, sadrži note vanilije, koje daju topao i senzualni završetak, dok su note drveta cedra tu da mu daju dubinu i ozbiljnost.

Sol de Janeiro Rio Radiance Perfume Mist
Rio Radiance Perfume Mist kombinira egzotične i slatke note koje će vas odvesti ravno na brazilsku plažu. Parfem sadrži note vanilije, koja pružaa slatku i osvježavajuću aromu. Uz to, sadrži note kokosa i cvijet tuberoza, koje daju toplinu i senzualnost. Rio Radiance Perfume Mist je savršen izbor za one koji žele uživati u vrućim ljetnim danima i žele se osjećati privlačno i osvježeno.

HERETIC Dirty Coconut Eau de Parfum
Dirty Coconut Eau de Parfum kombinira note kokosa, vanilije i sandalovine za senzualan i topli miris koji je savršen za ljeto. Ovaj parfem sadrži slatke note kokosa koje pružaju egzotičan osjećaj, a uz to sadrži note vanilije koje mu daju toplinu i senzualnost. Dodatno, sandalovina daje ovom parfemu dubinu i zaokružuje cjelokupan dojam. Dirty Coconut Eau de Parfum savršen je izbor za one koji žele osjetiti miris tople ljetne noći i egzotičnih otoka.

"VACATION" by Vacation Eau de Toilette
Brend "VACATION" je inspiriran ljepotom i raskoši egzotičnih destinacija, stoga je ovo idealan parfem za sve one koji žele osjetiti miris tropskog odmora. Ovaj miris sadrži cvjetne note jasmina i ylang-ylanga koji mu daju ženstvenu i senzualnu notu. Dodatno, miris sadrži i note kokosa, ananasa i vanilije koji mu daju slatki i egzotični miris koji će vas podsjetiti na sunčane dane i opuštanje na plaži.

Ellis Brooklyn SUN FRUIT Eau de Parfum
Preplanule linije, zrelo voće, gola koža, SUN FRUIT Eau de Parfum Ellis Brooklyn je kremasta i neumoljiva mješavina svježe smokve, bergamota, ručno branog jasmina, ciklame, kokosa i vanilije. Izaziva ovisnost i aspiracije, to je vrsta mirisa koja nadahnjuje snove o odmoru.

Kate Middleton zablistala u 'recikliranom' outfitu! Crveni kaput s prorezom kombinirala je uz haljinu-košulju britanske dizajnerice
Oduševit će vas svojim besprijekornim proljetnim izdanjima: U njihovim kombinacijama riječ monotono ne postoji!
'Volim kombinirati kožno s cvjetnim. Neutralne boje su mi omiljene, a volim ih razbiti živom bojom ili uzorkom'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".