Savršeni cat-eye u pet koraka!

Jedna od najvećih poteškoća u šminkanju svakako je savršeno stavljen tuš za oči. No, uz malo vježbe i poneki savjet, i to ćete uspješno savladati!
Vidi originalni članak

Cat eye nije jednostavno za savladati, no uz savjete, dobar alat i mirnu ruku i vi možete napraviti savršenu liniju tušem. Ne obećajemo da će biti odlično odmah prvi put, no vježbom do savršenstva!

1. Povucite liniju od ruba oka

Zatvorite oko i povucite liniju koja prati rub kapka, a krenite od kuta oka prema van. Neka linija bude duža i oštrija nego što uistinu želite jer, kad otvorite oči, ona će se činiti manja nego što uistinu jest. 

2. Napravite trokut u željenom obliku

U jednom potezu spojite krajnju točku linije s rubom kapka, kreirajući željeni oblik trokuta. Orijentacija za spajanje neka vam bude vanjski dio šarenice. 

3. Popunite trokut

Pomoću tekućeg tuša za oči popunite unutrašnjost i pobrinite se da je boja dovoljno gusta kako bi sve prekrili. 

4. Povežite trokut s rubom kapka

Trokut mora pratiti liniju oka pa neka linija prema unutarnjem kutu oka bude što tanja.

5. Uklonite "višak"

Vjerojatno vam neće ispasti savršeno, no sve nedostatke možete ukloniti uporabom štapića za uši. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".