Savršene obrve u svim uvjetima

Jeste li znali kako savršene obrve možete imati baš svaki dan? Ključ leži u Long Time Liner Conture šminki!
Vidi originalni članak

Lijepe obrve okvir su lica, i zaista je neupitno koliko nas mogu uljepšati ili nagrditi - ponekad razliku čini nekolicina dlačica... No u jednome ćemo se složiti, održavanje savršenog, personaliziranog oblika obrva danas je svojevrsni must have. Upravo zato na obrvama ne treba štedjeti; treba uložiti u divnu kozmetičarku koja će oblik koji vam savršeno odgovara svaki mjesec održavati, u kvalitetnu kozmetiku kojom ćemo ih naglasiti, kao i u njegujuće kreme ili ulja (ricinusovo je dobri stari lijek) kojim ćemo ojačati korijen dlake, a potencijalno ih i napraviti gušćima. 

Ako ste jedna od onih žena koje ih zaista vole iscrtavati, vjerujemo da vam je ljeto gorko-sladak period; iscrpne vrućine ostavljaju danak i na najboljem make upu, što može rezultirati otopljenim obrvama. Koliko god se trudili učvrstiti ih voskom, pa i fiksatorom, borba sa suncem je poput borbe s vjetrenjačama... Ipak, rješenje postoji, a to je trajna šminka. 

Vjerojatno vam na prvi znamen trajnih obrva na pamet pada japanska metoda iscrtavanja obrva, no iscrtavanje obrva trajnom šminkom je bezbolan tretman, koji je pritom dugotrajniji, precizniji i sigurniji. Za savršene obrve uputili smo se u salon Angelore, najpoznatiji salon u Hrvatskoj za izradu trajne šminke, kojega vodi stručnjakinja Lorena Rusin. Iako je trajna šminka naizgled zastario način uljepšavanja, sada je ukorak s trendovima, pojednostavljen, i služi isključivo u svrhu decentnog uljepšavanja s trajnim učinkom. Long Time Liner Conture Make Up najnaprednija je i najkvalitetnija trajna šminka na svijetu, jer se radi vrlo tankom iglicom na vrlo maloj površini, pa su rezultati vrlo precizni. Upravo tom tehnikom koristi se i Rusin, čiji salon u Rijeci, kao i u Zagrebu u sklopu poliklinike Premium Denta rado posjećuju mnogi hrvatski celebrityji, poput Lane Banely, Nevena Ciganovića, Ankice Dobrić, Anđe Marić i mnogih drugih.

Long Time Liner Conture Make Up sada je najpopularniji u vidu iscrtavanja usnama čime im se daje na decentnom volumenu, iscrtavanju očiju u vidu stavljanja uske crte na kapak kako bi se dao vizualni volumen trepavicama ili izvlačenjem u maniri tuša, ili iscrtavanjem obrva čime licu dajemo karakter. Međutim, zašto izabrati iscrtavanje obrva trajnom šminkom prije japanske metode iscrtavanja obrva? Japanska metoda se izvodi stvaranjem crtica na koži nožićem, koje se zatim popune pigmentom, dok trajnom šminkom pigment precizno unosimo u kožu. Stvaranjem crtica na koži može doći do upale, a kako je rez površinski, pigment se puno brže ispere. "Japanski" iscrtane obrve možete nositi do godinu dana, dok obrve iscrtane trajnom šminkom mogu trajati do dvije godine. 

Ovakav decentan način korigiranja izgleda isplativ je za sve žene koje se ne vole šminkati, ali se sa šminkom osjećaju sigurnije, ili naprosto uvijek žele izgledati decentno sređeno. Iscrtavanje obrva trajnom šminkom idealan je tretman za ljeto jer nam daje obrve koje more i sunce neće "oprati" sa lica, iako se nakon tretmana one ne smiju instantno izlagati suncu te se moraju njegovati antibioticima u kremama. 

Imate li želju trajno naglasiti obrve, nemojte imati dvojbu; vrijedi uložiti nešto više u trajnu šminku i imati sigurne i postojane rezultate. A moramo priznati, i izgledaju fantastično!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".