Savršena zimska manikura koju ćemo rado isprobati ove party sezone

Zablistajte na svakom zimskom partyu s najnovijim trendom u manikuri - srebrni vrhovi noktiju.
Vidi originalni članak

Dok se blagdanska sezona približava, ljubitelji manikure traže inspiraciju za svoj sljedeći glamurozan izgled noktiju. Ove godine, jedan od najtraženijih trendova za zimske partye su srebrni vrhovi koji pružaju sofisticiran dodir svakoj manikuri.

Srebrni vrhovi pružaju elegantan i privlačan izgled, savršen za svečane prigode tijekom zimske sezone. Ovaj jednostavan, ali efektan dizajn omogućava vam da dodate dašak blještavila svojim noktima bez previše truda.

Ovaj svečani izgled klasičnog francuskog manija može biti odvažan ili skromno elegantan koliko želite. Zapravo, idealan je za trenutke kada trebate dotjerati svoj izgled, a ne želite blještati glave do pete. Najbolje od svega je što nokti sa srebrnim vrhovima zapravo uopće ne zahtijevaju puno truda – sve što trebate je srebrni lak za nokte ili srebrne šljokice, kao i vaš bazni lak i nadlak.

Ovaj jednostavan i elegantan dizajn noktiju prilagođava se različitim stilovima od casual do formalnog, čineći ga savršenim odabirom za svečane prigode. Srebrni vrhovi definitivno će biti hit ove zimske party sezone, a svatko tko ih isproba zasigurno će zablistati na svakom događaju.

Ako želite probati ovu manikuru kod kuće, slijedite ove korake:

Počnite s temeljnom pripremom noktiju. Oblikujte ih prema želji, potisnite zanoktice i nanesite bazu kako biste produžili trajanje manikure.

Odaberite bazu boje prema vlastitom ukusu. Nude boja idealna je za sofisticairan izgled, ali ako želite malo promjene, klasične boje poput crvene, tamnoplave ili crne savršeno se slažu sa srebrnim vrhovima.

Odaberite visokokvalitetan srebrni lak za nokte i nanesite ga pažljivo na vrhove noktiju. Možete koristiti precizni aplikator ili naljepnice kako biste postigli ravne linije. Ako želite dodatni sjaj, razmislite o dodavanju sloja sjajnog laka za nokte preko srebrnih vrhova. To će stvoriti efekt svjetlucanja i glamura.

Da biste produžili trajanje manikure, završite slojem brzosušećeg nadlaka kako biste osigurali sjaj i spriječili ljuštenje boje.

Nova Diva donosi priču bivšoj rukometašici koja gradi karijeru kao beauty edukatorica
Je li arganovo ulje ključno za zdraviju kosu i kožu? Evo što kažu stručnjaci
Predivan sako od tvida i elegantan nakit: Kate Middleton odličnom kombinacijom otvorila je sezonu party stylinga
 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".