Savršena u svakoj prilici

Frizura je beskrajno mnogo, no samo zdrava i njegovana kosa preduvjet je idealne, bezvremenske ljepote.
Vidi originalni članak

Bilo da je riječ o spoju, izlasku s prijateljicama ili poslovnom događaju, za lijep izgled najvažnija je čista i njegovana kosa. Uostalom, najčešće zavidimo lijepim ženama upravo zbog njihove sjajne i podatne kose kojom se ponose.

Uz Nivea Repair & Targeted Care šampon i regenerator, možete izgledati savršeno uređeno s tek opranom kosom, bez ikakvog naknadnog dotjerivanja! Dragocjeno ulje makadamije i Eucerit dubinski prodiru u oštećenja u kosi i obnavljaju njezinu strukturu zahvaljujući inovativnom KeraDETECT sustavu, ostavljajući vlasi čvrstima i nahranjenima.

Rezultat je lepršava, meka i sjajna kosa koja je u trenu osvježena. U to su se uvjerile i prelijepe manekenke iz modne agencije Talia kojima smo, nakon što su tri tjedna testirale Repair & Targeted Care šampon i regenerator, napravili trendi frizure za različite prigode.

Laura Bračun

Jako sam zadovoljna novim Nivea šamponom i regeneratorom za kosu. Kosa je mekša, izgleda zdravije i uz to odlično miriše.

Lucija Beden

Volim prati kosu ovim šamponom jer stvara mnogo pjene, a lako se ispire. U kombinaciji s regeneratorom za kosu, kosa mi je nakon sušenja meka te se lako raščešljava.

Lucija Putanec

Mirisan Nivein Repair & Targeted Care šampon njeguje mi kosu, štiti je od oštećenja i obnavlja vlasi. Kosa je uočljivo jača, lepršava i meka na dodir te ostaje čista dugo vremena.

Paula Anić

Nakon upotrebe Nivea Repair & Targeted hair šampona i regeneratora, moja je kosa lepršava i puna prirodnog volumena – upravo ono što kosi treba za ove nadolazeće proljetne dane.

Iva Marušić

Obnovljena, mekana i sjajna kosa rezultat je upotrebe Nivea Repair & Targeted Care šampona i regeneratora. Osvojili su me na prvu, a sada ja njih kupujem!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".