Savršen prijelaz između duge i kratke kose: Paše svakom licu i uvijek ćete izgledati kao da ste izašli iz salona

Prilikom idućeg posjeta frizerskom salonu, pitajte frizera da kosi doda razbarušene slojeve dužine do ruba čeljusti. Takav odabir posebno pristaje osobama s tankom kosom.
Vidi originalni članak

Bob je i dalje najpopularnija frizura, a s dolaskom vrućih, ljetnih dana, neki će se odlučiti i za drastičniji rez pa će dugačku kosu zamijeniti kratkom frizurom. Ako niste sigurni kakav bob odabrati, frizerski stručnjaci su za Glamour otkrili super prijedlog koji je idealan za prijelazno razdoblje između dugačke i kratke kose - slojeviti bob. Nije "pregrub", kao ni prekratak, a umjesto blunt reza, ona je razbarušen i ima mekane vrhove. 

Prednost slojevitog boba je ta što pristaje svakom obliku lica, a kao stvoren je za sve one koji trenutno imaju dugačku kosu, a razmišljaju o (hrabroj) promjeni na nešto kraću frizuru. 

- Bob je vječni klasik koji funkcionira na različitim životnim dobima, a razlog zbog kojeg volim slojeviti bob je taj što se dužina može prilagoditi svakom obliku lica. Slojevitost je zaslužna za svježinu koju frizura dobije slojevitim bobom - ispričao je stručnjak za Glamour. Pojasnio je i kako je slojeviti bob savršena za sve koji traže promjenu jer djeluje svježe, ima divnu strukturu i jednostavno se održava, a upravo je to ono što je čini jako atraktivnim odabirom. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prilikom idućeg posjeta frizerskom salonu, pitajte frizera da kosi doda razbarušene slojeve dužine do ruba čeljusti. Takav odabir posebno pristaje osobama s tankom kosom. Kod slojevitog boba volim napraviti i malu promjenu boje kod pramenova koji uokviruju lice kako bi kosa dobila dodatnu teksturu. Takvu frizuru pokazale su već Rihanna, Natalie Portman i Emilia Clarke. 

Što se tiče održavanja slojevitog boba, kao što smo napomenuli, dobra je vijest da se jako lako održava. Frizeri preporučuju odlazak u salon svakih 8-12 tjedana, ovisno o tome koliko vam brzo kosa raste. Bitno je obratiti pozornost na zdravlje vlasišta jer zdravlje kose počinje upravo tamo.

Kad je u pitanju stiliziranje kose, dovoljno je kosu prirodno osušiti ili prosušiti sušilom za kosu i četkom kako biste joj dali dodatnu teksturu, a to je jedan od razloga zašto volimo praktičan slojeviti bob! 

'Odijevanje novog prvog para metropole je suvremeno, super-moderni su, nema glamura i blještavila'
Jedna u damskom, a druga u coolerskom izdanju: Obožavat ćete njihove outfite, bez obzira na stil koji preferirate
Adriana Đurđević blistala u raskošnoj vjenčanici, Ćaleta-Car odabrao klasiku s "pomakom"
Adriana Đurđević ima prekrasan trudnički stil: Izdvojili smo njezina najbolja izdanja

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".