Savršen miris kože

Znanstvenici tvrde da se zaljubljujemo zapravo u miris našeg partnera. Miris kože u parfemima možda je zato tako privlačan.
Vidi originalni članak

”Miris kože” u stvari potječe od prvih kožnih proizvoda koji su se mazali esencijalnim uljima. Pogledajte popis parfema za kojim će te poludjeti.

1. Provokativan, nezaboravan i više od svega – hot!
Hot Always 50 ml, 1145 kn, Bond no.9 (Institut Parfumeur Flores) 

2. Unisex miris izražajne ruske kože
Mon Cuir, 50 ml, 1155 kn, Monegal (Parfumerija “Lana”) 

3. Miris stare drvene kućices knjižnicom u Venetu okružene zelenilom Bottega Veneta, 50 ml, 724 kn, Bottega Veneta (Parfumerija “Lana”) 

4. Očaravajući miris miješanja toplog i hladnog vlažnog zraka
Alaia, 100 ml, 902,90 kn, Azzedine Alaia (Müller) 

 5.Očaravajuće realističan miris dimljene trave, smole i kože Fumidus, 100 ml, 1535 kn, Profumum Roma (Institut Parfumeur Flores 

 6.Egzotičan miris dostojan velike ljubavne priče Shalima 50 ml, 699 kn, Guerlain (Parfumerija “Lana”) 

 7. Miris kreiran za duhovna putovanja, meditaciju
i jogu
En Sens de Bois, 100 ml, 1535 kn, Miller Harris (Institut Parfumeur Flores)

8. Odvažan miks kože i cvijeća – samo za posebne žene! Daringly Different, 100 ml, 1502 kn, Diana Vreeland (Parfumerija “Lana”) 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".