Savjeti naše poznate frizerke: Evo od kojih sastojaka sami možete napraviti masku za kosu kod kuće

Ovi prirodni sastojci mogu pružiti vašoj kosi nutritivni poticaj i revitalizaciju, a istovremeno štede novac i smanjuju izloženost kemikalijama.
Vidi originalni članak

Kosa je važan dio našeg izgleda i samopouzdanja, a pravilna njega je ključna za zdrav i sjajan izgled. Poznata frizerka iz salona Fabula de Forma, Katica Topčić, dijeli sa nama svoje tajne kako napraviti masku za kosu kod kuće pomoću prirodnih sastojaka koje većina nas ima u kuhinji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Fabula de Forma (@fabuladeforma)

– Svakako uvijek možemo napraviti proizvode sami, ja sam pobornik prirodne kozmetike. Jako je korisno koristiti med, koji služi kao omekšivač, a uz to je i antioksidans - rekla nam je Katica.

I avokado je jako dobar, kao i shea maslac, jer ima puno masnoće koja može nahraniti vlasi. Tu su i različita esencijalna ulja koja možete kupiti u ljekarnama, popu ulja ružmarina ili ulje smilja.

– Dodate nekoliko kapi u med ili u avokadu i imat ćete prekrasnu masku za kosu. Tretmani kod kuće ovise o teksturi kose koju imate. Znači deblje kose bi trebalo hraniti češće, a tanju kosu ne toliko često, ali oko jedanput do dvaput tjedno, ovisno koliko je kosa porozna – objasnila je.

U videu pogledajte savjete Katice Topčić kako sami možete napraviti masku za kosu kod kuće:

'Volim životinjske uzorke u raznim bojama, pogotovo u detaljima i često ih kombiniram uz crnu'

Njezina je haljina jedna od najchic na špici, a nosi je uz natikače koje trendseterice obožavaju

Glumica Ankica Dobrić prošetala u savršenom ljetnom outfitu: 'Bilo mi je nezamislivo nositi nešto šareno'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".