Hit su nove maskare sa savinutom četkicom

Nakon maskara s drškom u obliku labuđeg vrata (swan neck) za maksimalan volumen trepavica, stižu maskare sa savinutom četkicom koja "prianja uz svaki oblik oka".
Vidi originalni članak

Iako su savinute četkice već više puta kročile na tržište, trend nije potpuno zaživio. No, s obzirom da bez maskare ne preživimo ni jedan dan, lako prihvaćamo svaku novu inovaciju vezanu uz ovog nezamjenjivog djela naše kozmetičke torbice. 

Nove maskare sa savinutom četkicom lakše obuhvaćaju trepavice od korijena do vrhova i savršeno ih uvijaju bez potrebe za korištenjem uvijača. Četkica je ugrađena na iznimno fleksibilan štapić, odnosno štapić koji ima svojevrsnu ulogu opruge koja se gipko savija u svim smjerovima do 90 stupnjeva

Problem dosadašnjih maskara savinutih četkica je da one nisu bile uvinute po želji korisnica, već su mogle biti onoliko uvinute koliko je to dopuštalo i njeno pakovanje. Nova i poboljšana verzija savinutih četkica omogućuje da pri svakom šminkanju odaberite drugu razinu savinutosti te pronađete onu koja je idelana baš za vas!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".