Šamponi za kosu koje Hrvatice najviše vole: Izdvojili smo 4 najprodavanija proizvoda na Notinu

Bez obzira na specifične potrebe vaše kose, Notino nudi širok izbor šampona za sve tipove kose, pa svatko može pronaći proizvod koji najbolje odgovara njihovim potrebama.
Vidi originalni članak

Dobar izbor šampona za kosu ključan je za njegu i zdravlje kose. Notino, popularna internetska stranica koja nudi širok asortiman kozmetičkih proizvoda, uključujući i šampone, nudi raznovrsne opcije za njegu kose. Izdvojili smo četiri najprodavanija šampona s Notino stranice koje Hrvatice najviše vole.

Ducray Kelual DS (100 ml 18,60 €)
Formuliran s posebnim aktivnim sastojcima poput ciklopiroksa olamina, pirotiona cinka i keluamida, ovaj šampon cilja uzrok peruti i pruža dugotrajno olakšanje. Ciklopiroks olamin je antimikrobni agens koji pomaže u suzbijanju gljivica koje uzrokuju perut, dok pirotion cink ima protuupalna svojstva i smanjuje iritaciju vlasišta. Keluamid je aktivni sastojak koji pomaže u reguliranju proizvodnje sebuma na vlasištu. 

Ducray Kelual DS njegujući šampon protiv peruti nježno čisti vlasište, uklanja perut i smanjuje svrbež. Njegova formula je hipoalergena i dermatološki testirana, što ga čini pogodnim za osjetljivo vlasište. Redovita upotreba ovog šampona može dovesti do vidljivog poboljšanja stanja vlasišta i smanjenja peruti.

Kérastase Specifique Bain Divalent (250 ml 31,90 €)
Ovaj šampon kombinira nježno čišćenje s uklanjanjem viška sebuma, masne tvari koju proizvodi vlasište. Formuliran s aktivnim sastojcima poput glicerida, vitamina B6 i salicilne kiseline, djeluje na reguliranje proizvodnje sebuma, oslobađajući vlasište od viška masnoće. Gliceridi pružaju hidrataciju i vraćaju ravnotežu vlasišta, dok vitamin B6 ima blagotvoran učinak na regulaciju sebuma.

Salicilna kiselina, s druge strane, ima svojstva dubinskog čišćenja koja uklanjaju nečistoće s vlasišta i potiču zdravu mikrocirkulaciju. Kérastase Specifique Bain Divalent šampon pruža svježinu i lagani osjećaj na vlasištu, dok istovremeno uklanja masnoću i višak sebuma s kose.

Kallos Caviar (1000 ml 7,40 €, ali trenutno na akciji 2,70 €)
Kallos Caviar obnavljajući šampon s kavijarom je luksuzni proizvod za njegu kose koji je osvojio srca mnogih korisnica. Sa svojim bogatim sastojcima i obnavljajućim svojstvima, ovaj šampon pruža intenzivnu njegu i vraća vitalnost suhoj i oštećenoj kosi.

Formuliran s ekstraktom kavijara, šampon ima moćne antioksidativne i hranjive osobine koje pomažu u obnavljanju kose. Kavijar je poznat po visokom udjelu proteina, esencijalnih masnih kiselina, vitamina i minerala koji hrane i jačaju kosu iznutra. Ovi dragocjeni sastojci pomažu u obnovi oštećene strukture kose, čineći je mekom, glatkom i sjajnom.

Syoss Anti-Dandruff (440 ml 4,10 €)
Šampon protiv peruti za suho vlasište i svrbež posebno formuliran za njegu vlasišta sklonog peruti. Ovaj šampon kombinira učinkovito djelovanje uklanjanja peruti s hidratacijom i umirujućim svojstvima za suho vlasište. Formuliran s aktivnim sastojkom cinkovim piritionom, koji je poznat po svojoj sposobnosti u borbi protiv peruti, uklanja perut, smanjuje iritaciju vlasišta i ublažava svrbež. Dodatno, sadrži hidratantne sastojke koji njeguju suho vlasište i pomažu u održavanju optimalne hidratacije.

Stajliš, a ležeran outfit idealan za vikend: 'Konačno je zatoplilo i poželjela sam obući suknju'
Đurđu Tedeschi rijetko vidimo u Zagrebu: Prisjetili smo se jednog njezinog elegantnog stajlinga
Perete li redovito četke za kosu? Tiktokerica pokazala koliko se prljavštine u njima krije!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".