Šampon za oštećenu kosu koji je s više od 400 pozitivnih recenzija osvojio korisnice

'Čini moju kosu glađom i ljepšom, a miris je jedinstven', samo je jedan od komentara na Amazonu
Vidi originalni članak

Naša kosa svakodnevno je izložena najrazličitijim štetnim utjecajima, od sušila, pegle ili uvijača za kosu do vanjskih utjecaja. Uređajima i prepraratima za njegu kose činimo si često medvjeđu uslugu pa tako svako bojenje i peglanje kose zapravo uništava strukturu vlasi čineći je beživotnom i suhom. 

Isprobajte frizuru za koju je potrebno samo 5 minuta:

FOTO: Instagram @rejuvenationsalon FOTO: Instagram @grazia_si FOTO: Instagram @jennychohair FOTO: Instagram @ashley_moore_ FOTO: Instagram @_thefab3 FOTO: Instagram @hagel_shop_de

Riječ je, naime, o šamponu s inovativnom formulom koji će vašu kosu nanovo osnažiti i učiniti sjajnom. Da, velik je broj proizvoda za njegu kose koji naglašavaju njihov regenerativan učinak, ali Schwarzkopfov se šampon može pohvaliti s više od 400 pozitivnih kritika korisnika na Amazonu. Riječ je o šamponu iz Glissove kolekcije -  linija FIBER THERAPY s formulom OMEGAPLEX® koja svojom revolucionarnom tehnologijom FiberCURE predstavlja savršeno rješenje za jako oštećenu kosu. Zahvaljujući inovativnoj formuli s keratinom, stvaraju se novi spojevi u strukturi vlasi koji štite kosu od nastalih, ali i budućih oštećenja. Zbog njegove pjenušavosti mala količina pri svakom pranju, budući da je vrlo pjenušav, a uz sve to predivno miriše!

- Oduševljena sam time što je ovaj šampon zaista pomogao mojoj kosi nakon samo tri pranja. Nakon drugog pranja bila sam šokirana koliko je malo vlasi opalo, a inače ih moram skupljati po kadi nakon svakog pranja. Ispucali su vrhovi također manje vidljivi. Bravo GLISS! - napisala je na Amazonu jedna od zadovoljnih korisnica. 

- Čini moju kosu glađom i ljepšom, a miris je jedinstven, komentirala je druga. 

Šampon od koprive savršeno će očistiti kosu, najbolje smo izdvojili u galeriji:

FOTO: Look Fantastic APIVITA Holistic Hair Care Oily Roots & Dry Ends Shampoo - Nettle & Propolis Afrodita Cosmetics šampon od koprive Afrodita šampon za kosu - kopriva i pantenol FOTO: Amazon Farmona Herbal Care Nettle Shampoo The Milva Nettle Shampoo FOTO: Look Fantastic KLORANE Nettle Shampoo Tinktura šampon od koprive

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".