Sami napravite jednu od najtraženijih frizura sezone: Isprobajte razbarušenu punđu u glamuroznoj verziji

"Neurednu" punđu popularizirala je Pamela Anderson, a ovog proljeća svi isprobavaju razne varijane tzv. "Pammy Updo". Hit je elegantna verzija, kao stvorena za svečane prigode ovog proljeća
Vidi originalni članak

Serija Pam and Tommy u prvi je plan stavila nekoliko beauty trendova poput tankih obrva i nude usana, a u posljednje vrijeme sve više viđamo i frizuru kakvu je popularizirala Pamela Anderson. Riječ je o tzv. "Pammy Updo", odnosno messy punđi koja se nalazi visoko na glavi, s pramenovima koji "strše" i razbarušenim šiškama. 

I dok su reakcije ne spomenutu seriju podijeljene, njezina je frizura postala apsolutni hit. Tako ju je među prvima isprobala Kim Kardashian.

O popularnosti frizure svjedoči i hashtag #pamelaandersonhair, odnosno "kosa Pamele Anderson" koji na TikToku ima više od 6,3 milijuna pregleda, a u videima je objašnjeno kako ovakvu frizuru stilizirati kod kuće.

@yhkayla I’ve been loving this hairstyle recently!😍 #pamelaandersonhair #buntutorial #easyhairstyles #easyhairstylesforshorthair #hairstylesforshorthair ♬ When I'm in Your Arms - Cleo Sol

Tiktokerica koja se krije iza nadimka @yhkayla rekla je korisnicima da želi isprobati punđu kakvu nosi Pamela Anderson, a u svom je naumu uspjela iako nema šiške. Umjesto njih, uvila je prednje, kraće dijelove kose koji su poslužili kao šiške. Kosu je svezala u laganu punđu i iz nje izvukla nekoliko pramenova te ih pričvrstila ukosnicama. Pomoću pegle, uvila je šiške i tako uokvirila lice, a peglu je koristila i za razbarušene pramenove, a rezultat je bio uspješan jer je frizura neodoljivo podsjećala na frizuru kakvu je nosila Pamela Anderson. 

Na društvenim mrežama već postoje brojne varijante kako nositi ovakvu punđu. It djevojke poput Dua Lipe nose je u kombinaciji s gustim šiškama, zatim potpuno kovrčavom kosom ili s predimenzioniranom punđom. Nose je i na glamurozan i elegantan način kod kojeg pramenovi koji uokviruju lice dolaze u prvi plan. Frizuru je lakše napraviti nego što izgleda pa je vrijedi isprobati kod kuće, pogotovo ako u najavi imate kakvu proljetnu svečanost ili ste gošća na vjenčanju, a još nemate ideje što s kosom. Ovakva frizura izvrsno funkcionira na zatvorenijim haljinama, ali i onda kad u prvi plan želite staviti, recimo, efektne naušnice ili ogrlicu. 

 

Kombinaciji prekrasne prevoditeljice ne možemo pronaći manu: 'Ne bih nosila crocsice, prekratke hlačice...'

Stručnjakinje iz zagrebačkih frizerskih salona najavljuju najveće trendove u kosi za novu sezonu

Serum od četrdesetak kuna koji zaslužuje čistu peticu za suzbijanje akni i uklanjanje tamnih mrlja s lica

Inspiracija za tople dane koje najavljuju: Doktorica ekonomskih znanosti nije prošla nezamijećeno u centru Zagreba

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".