Sad se isplati kupiti ih: Izdvojili smo najpopularnije make up proizvode na Notinu koje Hrvatice obožavaju

U svojoj ponudi imaju široku paletu kultnih i nekih manje poznatih brendova, a hit je među beauty entuzijasticama jer omiljeni favoriti iz svijeta ljepote često dolaze po pristupačnijim cijenama na sniženju.
Vidi originalni članak

Jedan od popularnijih beauty web shopova među Hrvaticama je i Notino koji je odlična riznica dekorativne i preparativne kozmetike te parfema. U svojoj ponudi imaju široku paletu kultnih i nekih manje poznatih brendova, a hit je među beauty entuzijasticama jer omiljeni favoriti iz svijeta ljepote često dolaze po pristupačnijim cijenama na sniženju. 

Ovog smo puta zavirili u Notinovu sekciju najprodavanijih make up proizvoda i izdvojili 5 najprodavanijih proizvoda. 

Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place
Dugotrajni puder Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place dostupan je u širokom rasponu nijansi među kojima ćete lako odabrati onu pravu, baš po mjeri vaše kože. Na licu je nevjerojatno lagan i ugodan, a ipak se može pohvaliti 24-satnom postojanošću. Savršeno ujednačava ten, prekriva nesavršenosti i otporan je na dodire. Super vijest je to što je puder trenutno na sniženju povodom Crnog petka te košta 35,27 eura.

Max Factor 2000 Calorie, maskara za volumen
Čak do 300 % više volumena, intenzivna crna boja i dramatičan izgled već u prvom sloju - upoznaje i vi kultnu maskaru Max Factor 2000 Calorie s klasičnom, gustom četkicom. Cijena maskare na trenutnom sniženju je 4,96 eura.

Bourjois Volume Glamour
Maskara Bourjois Volume Glamour zahvaljujući intenzivnim crnim pigmentima trepavicama daje prekrasan zanosan izgled, a za dvostruki volumen je dovoljan jedan potez. Ne trusi se zahvaljujući učvršćujućem učinku, a trepavicama daje gustoću i prirodan oblik. Cijena na sniženju je 3,36 eura.

Maybelline SuperStay Vinyl Ink
Tražite ruž koji je dugotrajan, a vašim usnama može osim bogate boje osigurati i intenzivan sjaj? Tekući ruž za usne Maybelline SuperStay Vinyl Ink pobrinut će se za sve to i dokazati vam da ruž ne mora biti mat, već može imati i sjajan finiš, a pritom izdržati na usnama cijeli dan bez preslikavanja. Intenzivno pigmentirana i sjajna boja koja se ne razmazuje ostaje na usnama čak do 16 sati. Na trenutnom sniženju, ruž košta 10,08 eura.

Clinique Almost Lipstick Black Honey
Balzam za toniranje usana Clinique Almost Lipstick u nijansi tamnog meda savršena je kombinacija prednosti ruža za usne i sjajila. Transparentni balzam se kameleonski prilagođava svim tipovima kože – i na svakom tonu izgleda mrvicu drugačije. Balzam ostavlja na usnama pigment koji naglašava prirodan izgled vaših usana, dok im njegova njegujuća formula daje potrebnu vlažnost i čini ih glatkima. Povodom Crnog petka cijena mu je 17,52 eura.

Inspirirajte se klasičnom, ali veoma chic manikurom koju je obožavala i princeza Diana
Dizajn s hrvatskim štihom: Puro Amor nudi preslatke čarape s natpisima, zanimljive kalendare, bilježnice...
Kakvo elegantno izdanje kraljice Letizie! Tamnoplava haljina spuštenih ramena i efektne salonke pun su pogodak

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".