Sa Notino stranice izdvojili smo top 5 parfema koje Hrvatice obožavaju

Bez obzira na preferencije, ovi mirisi su postali nezaobilazni dio rutine mnogih Hrvatica te su stvorili vlastite oaze elegancije, ljepote i samopouzdanja.
Vidi originalni članak

Parfem je poput nevidljivog dodatka koji nas prati svugdje i ostavlja trag za sobom. Mirisi imaju moć izražavanja osobnosti i emocija te nas uvode u različite svjetove. U moru raznovrsnih parfema, neki su se istaknuli kao pravi favoriti među Hrvaticama. Donosimo vam popis top 5 parfema koji su najprodavaniji na stranici Notino.

Prada Paradoxe parfemska voda (106,00 € za 50 ml)
Prepuna novih mirisa, klasična i avangardna, ali prije svega prepuna paradoksa. Tako se može opisati parfemska voda za žene Prada Paradoxe u čijoj se mirisnoj kompoziciji kriju cvjetne i jantarne note u kombinaciji s notama agruma i ukusne madagaskarske vanilije.

Jil Sander Sun (14,80 € za 75 ml)
Toaletna voda Jil Sander Sun se najprije otvara svježim citrusnim notama, drvetom ruže i slatkim cvjetovima afričke naranče. Razvija se u neobičnu cvjetnu kombinaciju s tonovima ruže, ljiljana i ylang-ylanga. Cijelu kompoziciju zaokružuje slatka vanilija i tonkovac dopunjen toplim drvenim akordima.

Lattafa Khamrah (53,50 € za 100 ml)
Uvod parfema Lattafa Khamrah u prvi plan stavlja svjež miris bergamota začinjenog prstohvatom slatko-toplog cimeta i intenzivnog muškatnog oraščića. Zatim će vašu pažnju privući slatke note datulja protkane opojnim, slatkim đurđicama, zanosnom tuberozom i slasnim pralinama. Na kraju će na vašoj koži ostati slatke i tople note prženog tonka graha te puderasti benzoin s Laosa praćen aromatičnom mirom, intenzivnom vanilijom i nezamjenjivim drvetom ambera.

Calvin Klein Euphoria (35,90 € za 50 ml)
Najprije će vas osvježiti aroma nara koja se postupno prepliće s cvjetnim srcem mirisa. U srcu se skriva nježni lotos i dominantna crna orhideja koja čini glavnu notu cijele mirisne kompozicije. Završni dio mirisa je kombinacija nježne ljubičice, mošusa, ambre i mahagonija.

Christina Aguilera Definition (16,00 € za 50 ml)
U prvim trenucima nakon mirisanja privući će vas kombinacija talijanske mandarine i sicilijanskog bergamota s podlogom jabuke. Ubrzo nakon toga miješaju se note orhideje koje se postupno počinju povezivati ​​s bazom parfema. Sastoji se od balzamičnog baršunastog parfema jantara, čistog mošusa u prahu, slatkog heliotropa i hinokija.

Najljepša manikura za jesen vječni je klasik kojeg se jednostavno ne možemo zasititi
Nina Badrić za nastup u Karlovcu odabrala zanimljiv spoj cargo hlača, sakoa i visokih štikli
Mama i kći pokazale da je dobar smisao za modu nasljedan: 'Nikad se ne dogovaramo što ćemo odjenuti, a volimo nositi šešire'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".