S olovkom do vizualno punijih usana: Slavni vizažist ima super trik kojeg voli i Hailey Bieber

Na TikToku je viralan video u kojem vizažist Mario Dedivanović pojašnjava kako decentno iscrtati usne da bi one vizualno izgledale punije
Vidi originalni članak

Hailey Bieber rado dijeli male tajne svoje beauty rutine, bilo da je riječ o ritualima u njezi kože ili trikovima za šminkanje. Tako je ranije podijelila i behinde-the-scenes video i metodu od dva koraka za postizanje vizualno punijih usana. Riječ je i o tehnici koju je preporučio i Mario Dedivanović, jedno od najvećih imena u beauty industriji. 

Na primjeru mnogih zvijezda kao što su Adele, Jennifer Aniston i Lily James te njihovih beauty lookova, imali smo priliku vidjeti važnost kvalitetne olovke za usne, a sad je i Hailey Bieber potvrdila da se radi o bitnom beauty savezniku u kozmetičkoj torbici.

Metoda koju koristi Mario Dedivanović viralna je na TikToku jer je rezultat impresivan, a možete je isprobati i kod kuće, inspirirajući se primjerom Hailey Bieber. 

@makeupbymario My liplift technique went viral! Here’s how I do it #mariosLipLift #makeupbymario #lipliftbymario ♬ Lovin It Good-JP - Bold Eagle

1. korak - Kupidov luk

Prvo obratite na tzv. Kupidov luk, odnosno "udubljeni" dio na gornjoj usni. Ako želite efekt punijih usana, onda taj dio lagano iscrtajte izvan ruba usne, no kako idete prema kutova usana, tako se držite linije usana kako ne biste postigli suprotan efekt, zbog čega će usne izgledati neprirodno i vidljivo iscrtano. 

- Zbog ovog koraka, usne izgledaju punije i smanjuje se prostor između nosana i usana - rekao je Dedivanović i dodao kako je bitno ostati unutar ruba usana, kako olovkom idete prema njihovom rubu. 

2. korak - donja usna

Vrijeme je da ponovite proces i na donjoj usni. 

- Lagano precrtajte centar donje usne, a kako se pomičete prema kutevima, tako olovkom ustanite unutar ruba usne - pojašnjava Dedivanović. Napomenuo je da precrtavanje donjeg ruba usana dalje od "središta" može značajno promijeniti izgled usana pa usta mogu izgledati spušteno, stoga je bitno imati mirnu ruku. 

 

 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".