S fresh od sada i online

Jedan od najpopularnijih domaćih brendova kozmetike pokazao je kako sluša želje svojih kupaca. Nakon velike potražnje sada i njihova cjeloukupna ponuda dostupna i online..
Vidi originalni članak

Iza popularnog brenda S fresh stoji Lana Biondić. Nakon njene autorske modne linije S Dress koja je oduševila kupce u Hrvatskoj ali i izvan nje. Osim što je ljubiteljica mode njezina strast oduvijek je bila i kozmetika o kojoj je i sama nerijetko pisala u svojim kolumnama. Procijenila je kako na hrvatskom tržištu ne postoji brend kozmetike koji odgovara svjetskim standardima te odlučila pokrenuti svoju liniju pod nazivom S fresh.  U početku je ova prirodna kozmetika bila dostupna isključivo u Heruc Galeriji i činilo ju je svega nekoliko proizvoda. Nakon instantnog oduševljenja kupaca asortiman se proširio pa sada u ponudi imaju preko 30 proizvoda uključujući krema za njegu lica, kože na tijelu, mirisne vodice ali i detoks čajeve.Foto: PR

Sada je cijeli asortiman proizvoda moguće kupiti na njihovoj online stranici www.sfresh.hr.  

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".