S dolaskom hladnijih mjeseci, koža se suši: Evo koji su najbolji hidratantni proizvodi za njegu tijela

Njega tijela tijekom hladnijih mjeseci ključna je za očuvanje zdravlja kože. Odaberite proizvod koji najbolje odgovara vašim potrebama i uživajte u hidratiziranoj i zaštićenoj koži tijekom jeseni i zime.
Vidi originalni članak

Uvjeti hladnijih mjeseci često donose izazove za njegu tijela, jer hladnoća i suhi zrak mogu uzrokovati suhu i dehidriranu kožu. Kako bismo vam pomogli da ostanete hidratizirani i zaštićeni tijekom jeseni i zime, pripremili smo pregled najboljih proizvoda za njegu tijela. Ovi proizvodi će vam pomoći očuvati mekoću, elastičnost i zdravlje kože tijekom hladnijih dana. 

NIVEA Nourishing Body Milk
NIVEA Nourishing Body Milk je jedan od vodećih proizvoda za njegu tijela koji pruža intenzivnu hidrataciju. Ovaj losion za tijelo ima bogatu i kremastu teksturu koja se brzo upija, ostavljajući kožu mekom, glatkom i hidratiziranom. NIVEA je poznata po svojoj dugogodišnjoj tradiciji u formuliranju proizvoda za njegu kože, a Nourishing Body Milk nije iznimka.

Neutrogena Norwegian Formula Deep Moisture Body Lotion
Neutrogena Norwegian Formula Deep Moisture Body Lotion je još jedan izuzetno popularan proizvod za njegu tijela, posebno tijekom hladnih mjeseci. Ova krema za tijelo temelji se na formuli koja je posebno razvijena za duboku hidrataciju i zaštitu kože od suhoće. Unatoč svojoj bogatoj teksturi, krema se brzo upija i ne ostavlja masni trag na koži.

Eucerin Advanced Repair Lotion
Eucerin Advanced Repair Lotion je odličan izbor za njegu tijela tijekom hladnijih mjeseci. Ova krema se ističe svojom naprednom formulom koja je posebno razvijena za intenzivnu hidrataciju suhe kože. Jedna od ključnih prednosti Eucerin Advanced Repair Lotion je njena dugotrajna hidratacija. Krema duboko prodire u kožu, pružajući intenzivnu hidrataciju i obnavljajući suhu, isušenu kožu. Osim toga, formula ove kreme je obogaćena prirodnim vlažećim faktorima koji pomažu očuvati prirodnu barijeru kože.

CeraVe Moisturizing Cream
Ova krema je poznata po svojoj iznimnoj hidratantnoj moći i formulaciji koja je prikladna za različite tipove kože, uključujući osjetljivu kožu. Jedna od ključnih karakteristika CeraVe Moisturizing Cream je prisutnost tri ključna ceramida (ceramid 1, 3 i 6-II) u svojoj formuli. Ceramidi su prirodne tvari koje se nalaze u koži i igraju važnu ulogu u održavanju njezine barijerne funkcije. Također sadrži hijaluronsku kiselinu, koja je poznata po svojoj sposobnosti zadržavanja vlage. To znači da će ova krema duboko hidratizirati kožu, čineći je mekom i glatkom.

Aveeno Skin Relief Moisture Repair Cream
Ova krema je posebno formulirana za osobe s vrlo suhom i osjetljivom kožom te pruža intenzivnu hidrataciju i olakšanje od suhoće, svrbeža i iritacije koja može nastati uslijed suhe kože. Ključni sastojak je aktivna naturanul avenanthramide, koji je ekstrakt iz zobi. Ova tvar je poznata po svojim umirujućim svojstvima i sposobnosti smanjenja svrbeža i iritacije. Osim toga, krema sadrži koloidni zob, koji pomaže zadržavanju vlage u koži. Jedna od prednosti ove kreme je što je nekomedogena, što znači da neće začepiti pore, čineći je prikladnom za upotrebu na tijelu i licu. 

Super stajliš influencerica i manekenka nosi jednu od najtrendi boja ove sezone - od glave do pete!
Savršeno nosi hit trend sezone te cipele o kojima vlada podijeljeno mišljenje
Prava jesenska poslastica: Pečena bundeva sa stracciatella sirom i maslacem od kadulje

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".