Ruževi koji će zagrijati atmosferu

FOTO: getty/guliver FOTO: Bourjois Rouge Edition Velvet , Pink pong FOTO: MAC, Candy yum yum FOTO: Illamasqua; Eurydice FOTO: Maybelline Color Sensational ,Vivid Rose FOTO: Nars, Dragon girl FOTO: Dose of colours, Pinky promise
Žarki ruževi idealni su za podizanje sivih zimskih dana...
Vidi originalni članak

Siječanjska hladnoća i kronični izostanak sunčevih zraka odrazio se na našoj koži. Blijedu put i tamne podočnjake teže je sakriti nego ikad a uz dobar korektor najbrži način uz koji ćete izgledati življe u samo nekoliko minuta je žarki ruž. Prosinac je bio rezerviran za crvene nijanse a sada je vrijeme da zimu zagrijemo žarkim bojama koje,unatoč suprotnom uvjerenju, nisu rezervirane samo za proljeće i ljeto.

U galeriji pogledajte naše prijedloge ružičastih ruževa među kojima ćete bez sumnje pronaći barem jedan po svom ukusu!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".