Ruž s potpisom Kylie Jenner

Kylie Jenner poznata je po svojim usnama, a opsesija se nije smirila čak ni nakon što je priznala kako je za njih zaslužan - plastični kirurg. Svoj zaštitni znak odlučila je unovčiti predstavivši svijetu limitiranu kolekciju mat ruževa...
Vidi originalni članak

Najmlađa Kardashian sestra poznata je po svojim punim usnama a nagađanjima oko toga koju nijansu ruža koristi napokon je došao kraj. Nakon mjeseci najavljivanja predstavila je kolekciju tekućih mat ruževa koja se potpuno rasprodala u samo 60 sekundi. Kylie Lip Kit predstavljen je tri nijanse : Dolce K, Candy K i Brown K a svaka uz tekući mat ruž sadrži i olovku za usne u odgovarajućoj boji. Uz nježno roza nijansu i klasičnu nude nijansu tu je i bogato smeđa boja koja je kako se čini, posebno zaintrigirala obožavateljice odvažnih ruževa. 

 Unatoč očekivanoj pomami, zalihe nisu bile dovoljne pa će se ovaj kit u prodaju ponovo naći nakon Božića a ne sumnjamo kako će i tada, iako su recenzije same formule ruževa prilično podijeljene, nestati brzinom svjetlosti!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".