Rješenje za bore oko očiju

Poznata američka glumica Jane Fonda odlično se nosi sa svojim godinama. Ukoliko ste počeli primjećivati prve znakove bora oko očiju i na licu, postoji način kako ih ukloniti, a to vam otkriva naš beauty ekspert!
Vidi originalni članak

Podočnjaci su  vezani s nakupljanjem masnog tkiva ili toksina u ovom predjelu lica. Starenjem, koža slabi i osim što postaje sve tanja i suša, počinje tonuti prema dolje zajedno s masnim naslagama i atrofiranim malarnim jastučićima. Ovaj tretman trenutno pomlađuje, popravlja stanje umornih očiju, uklanja efekt jastučića ispod donjeg kapka te rješava problem tamnih kolutova ispod očiju. Liječnik aplicira filler na navedeno područje i efekt mladog i odmorenog lica je trenutačan.  . Promjene na kapcima neizbježne su u određenim godinama i mijenjaju izgled osobe. Gubitak elastičnosti kože, slabost mišića, te nakupine masnog tkiva dovode do spuštanja gornjeg kapka odnosno formiranja "kesica" na donjem kapku, što rezultira i formiranjem bora oko očiju. Estetski zahvat na kapcima, blefaroplastika, uklanja neizbježne efekte starenja, korigira spuštene kapke, a tim se postupkom uspješno eliminiraju.
 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".