Rituals kozmetika od sada ekskluzivno u Douglas parfumerijama

Neodoljivi lifestyle brend inspiriran drevnim azijskim ritualima, Rituals, od sada se eksluzivno može pronaći u Douglas parfumerijama širom Hrvatske.
Vidi originalni članak

Teško da će itko moći odoljeti fantastičnim mirisima proizvoda za kupanje i njegu tijela te mirisnim štapićima i svijećama za dom. Filozofija brenda Rituals nudi jedinstven način života i iskustva, pružajući kupcima priliku da upoznaju mantru brenda, a to je; transformirati dnevne rutine u smislene rituale, te ono što je neprocjenjivo „pronaći vrijeme za sebe“!

Uz široku liniju proizvoda, uključujući liniju za njegu tijela, njegu kože, make up liniju sa dragocjenim mineralima, prirodne čajeve, mirisne svijeće i mirisne štapiće, brend pretvara svakodnevne rutine u smislenije trenutke posvećene nama samima.

Priča o Ritualsu je započela 1999. godine kada je Raymond Cloosterman, osnivač i CEO tvrtke Rituals Cosmetics, odlučio stvoriti globalni lifestyle brend inspiriran drevnim azijskim ritualima. Danas, Rituals Cosmetics ima preko 450 trgovina, više od 1300 “shop in shop” objekata i 5 Spa Centara u 27 zemalja širom svijeta. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".