Rihanna lansira svoju liniju dekorativne kozmetike

Lijepa pjevačica potpisala je ugovor težak 10 milijuna dolara s LVMH-om, francuskim konglomeratom koji zastupa neke od najvećih luksuznih brendova.
Vidi originalni članak

Nakon mnogih Rihanninh suradnji s brendovima, poput kolekcije "Viva Glam" za Mac Cosmetics, redizajna ikonične Puma natikače i čizama za dizajnera Manola Blahnika, popularna pjevačica potpisala je ugovor s beauty divizijom korporacije Kendo koja proizvodi top proizvode za luksuzni konglomerat LVMH. Ugovor težak 10 milijuna dolara donijet će na svjetlo dana Rihanninu kolekciju nazvanu Fenty Beauty by Rihanna na jesen 2017. godine. 

Generalni direktor kompanije Kendo, David Suliteanu, izjavio je: “Fenty Beauty by Rihanna je raketa ljepote koja će se svidjeti ogromnoj i raznolikoj globalnoj publici. Nebo je granica - ciljamo do zvijezda".

2013. godine RiRi Woo ruž za usne u sklopu Macove kolekcije Riri Hearts rasprodao se u roku od samo 3 sata. Ne sumnjamo da će i ova Rihannina kolekcija biti predmet žudnje mnogih ljubiteljica kozmetike! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".