Regenerirajte svoju kožu i polako se pripremite za hladne dane!

Tijekom ljeta, važno je koži dati što više slobode kako bi mogla disati, a tijekom jeseni i zime potrebno ju je zaštititi od hladnijih temperatura i vjetra.
Vidi originalni članak

Kroz cijelu je godinu potrebno da svakodnevno svoju kožu njegujete jer ćete tako jedino osigurati dovoljnu hidrataciju, omogućiti regeneraciju kože i ujednačen ten. Isprobajte ove proizvode kako biste otkrili potpuno novi svijet u kojem je vaša koža blistava i zdrava.  

Spužvica za buđenje kože

Nedavno su u dm prodavaonice došle upravo ove revolucionarne i prirodne spužvice koje služe za čišćenje i umivanje lica. Izrađene su od biljnih vlakana biljke konjac, a dostupne su u tri varijante od kojih je svaka prilagođena različitom tipu kože.

Konjac spužve omogućuju svakodnevne, brze i jednostavne tretmane čišćenja lica vodom jer odstranjuju make-up i druge nečistoće te omogućuju nježan piling. Ako dodate sredstvo za čišćenje, spužva će pojačati njegovo djelovanje. Razlikujemo onu s bambusovim ugljenom, koja je idealna za masnu i problematičnu kosu, s francuskom ružičastom glinom koja je namijenjena za osjetljivu i umornu kožu, i spužvu pure, koju može koristiti više tipova kože.

Koristite noćne regenerirajuće kreme

Nakon što kožu očistite od svih nečistoća i šminke, važno je koristiti noćne kreme kako bi se potakla prirodna regeneracija kože. Noćne kreme trebaju biti bogate aktivnim sastojcima i vitaminama, poput pro-vitamina B5, koji se lako apsorbira i koji i umiruje kožu. Upravo takav možete pronaći i u Niveinim regenerirajućim noćnim kremama s prirodnim bademovim uljem i s pro-vitaminom B5.

Zaboravite i vi i vaša koža na godine

Već ulaskom u srednje godine lako uočavamo starenje kože, iako je ovaj proces zapravo dugotrajan. Do vidljvih znakova starenja dolazi zbog manjka proizvodnje hijaluronske kiseline i kolagena, pa koža "na pogled" gubi elastičnost i čvrstoću.

Ovaj je proces moguće usporiti, iako ne i potpuno zaustaviti, a upravo je svakodnevna njega kože lica ključ vječne mladolikosti. Kako bi njega lica bila što jednostavnija,Caudalie je u suradnji sa dr. Davidom Sinclairom (Harvard Medical School) kreirao liniju za lifting pod nazivom Resveratrol lift. Ova linija sadrži dva anti-age sastojka – Resveratrol iz trsa vinove loze i mikro-hijaluronsku kiselinu. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".