Recite zbogom nesavršenostima kože i otkrijte svoj besprijekoran sjaj!

FOTO: PR/Braun FOTO: PR/Braun FOTO: PR/Braun
Napišite nam koji biste od Braunovih proizvoda voljeli imati u svom domu i zašto, a mi ćemo nagraditi najzanimljiviji odgovor s 1 Braun 832 piling face epilatorom. Svoje odgovore upišite u obrazac od 3. do 10. listopada 2016., a ime dobitnika objavit ćemo 14. listopada 2016. na stranicama diva.hr. Sretno!
Vidi originalni članak

Svi smo ponekad suočeni sa nepravilnostima na našoj koži. Za savršen i prirodan izgled te postizanje samopouzdanja u pogledu vlastite kože, pobrinuo se Braunov Face epilator.

Inovativan i praktičan, kombinira dva tretmana za lice u jednom uređaju: preciznu epilaciju najtanjih dlačica & nježno dubinsko čišćenje pora četkicom.

Pri uklanjanju dlačica s brade, nausnice ili čela, odnosno pri održavanju obrva, ključna je stvar preciznost. Elegantan i kompaktan dizajn uređaja Braun Face omogućuje da njime rukujete kao maskarom tako da dobijete potpunu kontrolu i preciznost. S 200 pokreta u sekundi Braunov epilator za lice znatno je temeljitiji i značajno brži od klasičnih pinceta te može ukloniti do 4x kraće dlačice od voska. Toliko je nježan da je epilacija gotova i prije nego što je osjetite!

Braunove četkice, jedinstvenog su dizajna i posebno osmišljene za uporabu s Braun Face uređajem što korisnicima pruža jedinstveno iskustvo prilagođeno njihovim potrebama, a donosi 6x bolje rezultate od ručnog čišćenja lica. Braunova sensitive četka (za osjetljivu kožu), beauty četka (za ravnomjerno nanošenje šminke i ujednačen ten), piling četka (za tretmane dubinskog čišćenja lica) i normal (za sve tipove kože) testirane su u suradnji s dermatolozima te su prikladne za svakodnevnu uporabu. Komplet svih Braunovih četkica, kao i epilator za lice potražite u novom kompletu Braun 851 face epilator.

UKLJUČITE SE U BRAUNOV NAGRADNI NATJEČAJ

Braunov darovni komplet, „Braun 832 piling face“ u ograničenoj seriji, uključuje i tirkizni poklopac te torbicu kao i dodatnu četkicu za eksfolijaciju lica. Predivno zapakiran, odličan je poklon za voljenu osobu, a mi ga ovim putem poklanjamo vama.

Napišite nam koji biste od Braunovih proizvoda voljeli imati u svom domu i zašto, a mi ćemo nagraditi najzanimljiviji odgovor s 1 Braun 832 piling face epilatorom. Svoje odgovore upišite u obrazac od 29. rujna - 6. listopada 2016., a ime dobitnika objavit ćemo 14. listopada 2016. na stranicama diva.hr. Sretno!

Dobitnica nagradne igre je Marija Galijot. Čestitamo!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".