Reci bye stresu! Foreo dijeli savjete za trenutke potpune relaksacije

Dok se profesionalna masaža čini savršenim lijekom za rješavanje nakupljenog stresa, ipak postoji tehnike koje mozemo napraviti iz udobnosti vlastitog doma.
Vidi originalni članak

Ljeto samo što nije stiglo, a naše misli polako lutaju prema tirkiznom moru i bijelim, kamenim uličicama – duh I tijelo nikako ne smiju zaostati. Dok se profesionalna masaža čini savršenim lijekom za rješavanje nakupljenog stresa, ipak postoji tehnike koje mozemo napraviti iz udobnosti vlastitog doma. Švedski skin-tech div, FOREO, donosi profesionalne savjete za savršenu relaksirajuću rutinu.

Možete bilježiti!

OPUŠTAJUĆE ČIŠĆENJE I MASAŽA LICA
Uz zvuk najdraže pjesme te svijetlost i miris najdraže svijeće stvorite savršenu atmosferu. Započnite tretman s poznatim FOREO skin-tech uređajem – LUNA 4 Plus. Njegova termoterapija će vas opustiti u trenu, crvena LED i NIR terapija će poboljšati proizvodnju kolagena, a osjećaj potpune čistoće (kako će 99.5% svih nesavršenosti i sebuma biti očišćeni) na kraju tretmana će donijeti vašoj koži i vašem duhu potrebno svježinu.

Čišćenje kože uz LUNA 4 Plus je najbolje način za buđenje duha i tijela dok se osjećate umorno, nakon dugog dana provedenog u uredu (testirano i odobreno!).

Korak završavamo laganom masažom koju mozemo izabrati među dostupnim opcijama unutar FOREO For You aplikacije.

HIDRATACIJA KOŽE PAMETNIM MASKAMA
Je li UFO 3 jedan od najzabavnijih FOREO uređaja za korištenje? Itekako! Uz odlične rezultate koje nudi nakon bilo kojeg tretmana s pametnim maskama, on je ujedno I skin-tech gadget koji nudi SPA osjećaj iz udobnosti vašega doma. Naša najdraža pogodnost je u ovim vrućim danima je svakako funkcija krioterapije koja budi kožu, a savršena je za jutarnje beauty rutine. Uparite UFO 3 s umirujućom H2Overdose UFO maskom kako biste dodatno hidrirali i pomladili svoju kožu. Ova maska će vas spasiti u vrućim, ljetnim mjesecima – kompleks vitamina B5 pomaže vratiti izgubljenu vlažnost, ublažava crvenilo te sprječava suhoću, ljuštenje i svrbež. Isto tako vraća koži mekoću i elastičnost dok održava zdravi barijeru.

TONIRANJE I VJEŽBANJE MIŠIĆA LICA
Gimnastika nikako nije opuštajući sport, no FOREO donosi BEAR 2 skin-tech medicinski uređaj, važan gadget uz koji s lakoćom možete tonirati te podignuti mišiće i crte lica. Sada je to lakše nego prije zahvaljujući 4 revolucionarna tipa mikrostruje i 5 tipova T-Sonic masaža – odaberite najdraže i u potpunosti se opustite! Za sigurno korištenje, uparite BEAR 2 sa SUPERCHARGED Serum 2.0 te zategnite kožu u sekundi.

Uživajte u zadnjem koraku rutine s živahnijom pjesmom i osjetite kako vam se koža budi!

Svi FOREO proizvodi dostupni su na foreo.com, te kod službenih partnera: Douglas.hr, Martimex.hr, Roxbauty.hr, Tehno-mag.hr, Fabuspot.hr

Sanja Musić Milanović odlučila se za modnu 'reciklažu': Zabljesnula u komadima koje je već nosila nekoliko puta!
Crveno od glave do pete i udobne tenisice: Kraljica Letizia ponovno se istaknula svojim odvažnim stajlingom
Prekrasna i stajliš pravnica: 'Inače ne nosim kombinezone, ali ovaj me oborio s nogu'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".