Razmišljate o osvježenju i novom looku? Isprobajte nijansu koju frizeri već sad nazivaju najvećim jesenskim hitom

Jesen i nova sezona pravo su vrijeme za promjenu imidža, a stručnjaci vjeruju da će Cinderella Blonde biti jedna od najtraženijih frizura u salonima.
Vidi originalni članak

Jesen je pred vratima, a nova sezona često je rezervirana i za novi imidž. Ako razmišljate o promjeni boje kose, imamo super ideju koja će osobito oduševiti ljubiteljice nijansi plave. Vrijeme je za nijansu u čijem će znaku biti jesenski dani - Cinderella Blonde koju su za Glamour preporučili frizerski stručnjaci. Profesionalni stilist Luke Hersheson kaže kako trendovi naginju plavim nijansama, a vjeruje kako su mnoge klijentice u frizerskim salonima u potrazi za upravo takvim osvježenjem. 

Nijansa koju predviđa da će biti najveći trend naziva se Cinderella Blonde, odnosno u doslovnom prijevodu nazvana je po Disneyevoj princezi, Pepeljuzi, a u njoj se miješaju luksuzni kremasti tonovi, nešto mekši od platinastih i ledenih nijansi koje smo navikli viđati. Stilist za Glamour kaže kako je ovo "početna" nijansa za sve koji žele isprobati nešto svjetlije boje, a nisu spremni za veliku promjenu. Također, ovakva je boja odličan odabir ako želite osvježiti već postojeće nijanse plave i vratiti joj prirodan sjaj.

Ako se odlučite za Cinderella Blonde, imajte na umu da joj je potrebno redovito održavanje. Osim redovite posjete frizerskim salonima, boju treba održavati i kod kuće pa je redovita hidratacija maskama za kosu neizbježna. 

Bob je opet hit jesenska frizura, a ova verzija posebno je trendi: Jednostavna je za održavanje, a izgleda jako cool
Vrijeme je za promjenu: Pet klasičnih frizura koje baš nikad neće izaći iz mode
Zaboravite na tanku kosu: Pet frizura koje možete isprobati ako želite da vam kosa izgleda voluminoznije i gušće
Jednostavne za održavanje i jako efektne: Vraćaju se slojevite frizure i izgledaju elegantnije nego ikad

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".