Razmišljate o novoj frizuri? Isprobajte blunt lob - pristaje svima i jednostavan je za održavanje!

Kosa je i dalje dovoljno dugačka da je možete svezati u rep ili punđu, a dok je raspuštena, uvijek ćete izgledati kao da ste upravo izašli iz frizerskog salona.
Vidi originalni članak

Razmišljate o novoj frizuri i kraćoj kosi, no istovremeno niste dovoljno odvažni i ne znate kako zapravo održavati bob? Slažemo se, bob je drastična promjena, pogotovo ako cijeli život preferirate dugu kosu, no ne morate biti radikalni sa šišanjem. Umjesto toga, isprobajte - lob, i to blunt verziju! Njegova dužina seže između boba i duge kose, odnosno do ravnine ramena pa je savršena za sve koji žele promjenu, a ne žele izaći iz svoje komfor-zone. 

Blunt lob karakterističan je po svojem ravnom i oštrom rezu, kao i ravnom, sleek stililiziranju, a popularan je jer pristaje različitim oblicima lica. Kosa je i dalje dovoljno dugačka da je možete svezati u rep ili punđu, a dok je raspuštena, uvijek ćete izgledati kao da ste upravo izašli iz frizerskog salona. 

Blunt lob na savršen način uokviruje lice, a popularan je i jer zahtijeva minimalno održavanje, odnosno nisu potrebni prečesti odlasci u frizerski salon, kao što to zna biti slučaj s bobom. Frizeri su za Glamour objasnili zašto je blunt lob tako popularan:

- Njegova dužina seže točno iznad ramena, nije ni kratak ni dug, pa kao da daje najbolje od obje dužine. Ravni vrhovi i oštar rez daju modernu teksturu. Lob funkcionira na različitim tipovima kose, a prije šišanja, najbolje je posavjetovati se s frizerom kako bi rezultat bio savršen.

Ove sezone hit su i šiške, a inspiraciju pronađite u galeriji

FOTO: Instagram @taylor_hill FOTO: Instagram @sabinasocol FOTO: instagram @rocky_barnes FOTO: Instagram @chrisappleton1 FOTO: Instagram @@MATILDADJERF

Podrška Petrinji stiže sa svih strana: U središtu Beograda na zidu osvanulo srce za stradali grad
Dječak iz doma za nezbrinutu djecu ganuo porukom: 'Zar nije dobra ideja da slatkiše i ostale stvari poklonimo Petrinji?'
Bojite li se otuširati ili oprati kosu poslije potresa? Psihologinja otkriva pozadinu takvog stanja
Kako je ljepota nadjačala modu? Domaći frizer i vizažist otkrivaju za čime vlada najveća potražnja

 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".