Razmišljate li o šiškama? Isprobajte trendi frizuru koja se lako održava i pristaje svima

Ako želite izbjeći česte odlaske u salon, najbolje da odaberete srednje do duge šiške jer, kako tvrdi frizer, klijenti s takvom dužinom u salon dolaze tek jednom u šest mjeseci.
Vidi originalni članak

Nova godina sa sobom često nosi i želju za promjenom, a kad je riječ o frizurama, uvijek nam se po glavi motaju šiške. Jedno od najvećih beauty pitanja uvijek je ošišati ih ili ne jer šiške sa sobom nose i brigu, a mnogi nerijetko požale što su ih ošišali. Baš zato što ih nije jednostavno održavati, razveselio nas je trend koji se iz 2020. preselio u novu godinu. Riječ je o curtain šiškama koje je jednostavno održavati, a posebne su i po tome što pristaju različitim oblicima lica. 

Riječ je o šiškama koje nisu guste kao klasične te ne prekrivaju cijelo čelo, već se nalaze po strani, a često su i nešto duže od tipičnih šiški. Sal Salcedo, jedan od najpoznatijih frizera u Los Angelesu, za Glamour je rekao kako su curtain šiške jako svestrane jer se mogu staviti sa strane kako bi otvorile lice, a istovremeno se mogu "razbarušiti" po čelu, ako želite nešto zatvoreniji izgled. Zahvaljujući dužini, ovakav tip šiški ima moć i naglasiti obraze, a jako su popularne jer ne zahtijevaju česte odlaske u frizerski salon, već su vrlo jednostavne za održavanje. Također, njihovoj popularnosti doprinosi i činjenica da lijepo uokviruju lice. 

Ako želite izbjeći česte odlaske u salon, najbolje da odaberete srednje do duge šiške jer, kako tvrdi frizer, klijenti s takvom dužinom u salon dolaze tek jednom u šest mjeseci. 

Ako možda razmišljate o bobu, izdvojili smo super ideje kojima se možete inspirirati

FOTO: Instagram @xeniaadonts FOTO: Instagram @vanessaevelynh FOTO: Instagram @kaiagerber FOTO: Instagram @taylorlashae FOTO: Instagram @vikyandthekid FOTO: Instagram @theannawintour FOTO: Instagram @brittanyxavier FOTO: Instagram @zoeydutch FOTO: Instagram @marylawlesslee FOTO: Instagram @lucyhale FOTO: Instagram @karliekloss FOTO: Instagram @jjmorrow FOTO: Instagram @emmaroberts FOTO: Instagram @dualipa FOTO: Instagram @chloehelenmiles FOTO: Instagram @brielarson FOTO: Instagram @anhcotran FOTO: Instagram @anhcotran FOTO: Instagram @amandajsmart FOTO: Instagram @alexachung

Ova je krema zaludila internet i bacila puder u drugi plan! Pogledajte o čemu se radi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ovaj proizvod od pedesetak kuna za sjajnu i meku kožu ima svoju "listu" čekanja i gotovo uvijek je rasprodan
Bez obzira na to volite li klasiku ili trendove, oduševit će vas kombinacije prekrasnih prijateljica
Par koji je baš uvijek super odjeven: Mnogo su puta bili zvijezde street style rubrike, a opet su nas osvojili svojim stilom
Jakne od (umjetne) kože pravi su klasik u ormaru: Evo najboljih od 199,90 kn iz omiljenih dućana

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".