Razigranim zrakom L'Occitane trgovina odvija se ples mirisa za nju i za njega

Prepustite se, zaplešite, zavodite i uživajte u darivanju na Dan zaljubljenih.
Vidi originalni članak

L'Occitane, vaša omiljena destinacija za kupnju savršenog poklona, i ove godine pobrinuo se da najdražu ili najdražeg šarmirate i inspirirate svojim izborom i učinite 14. veljače zaista najromantičnijim danom u godini.

Povodom Valentinova, razigranim zrakom L'Occitane trgovina odvija se ples cvjetnih i aromatičnih mirisa, za nju i za njega - rosom okupani cvjetovi trešanja, zavodljive i baršunaste ruže, misteriozne i neodoljive ljubičice plešu strastveni tango s intrigantnim i snažnim začinima i osvježavajućim citrusnim notama muževnog cedrata.

Zavodljive i rasplesane mirise iz francuske Provanse, L'Occitane je pretočio u posebne Valentinovo poklon-setove za nju i za njega po cijenama već od 170 kn.

ZA NJEGA

Aromatični miris kolekcije L'Occitan u kojem se snažna esencija lavande spaja s paprenim, muškatnim mirisom gorućeg drva impresionirat će svakog muškarca.

ZA NJU

Krajolik Provanse oslikavaju pastelne boje nježnih, svjetlucavih cvjetova trešanja okupanih jutarnjom rosom. L'Occitaneov najprodavaniji cvjetno osvježavajući miris trešanja slavi ljepotu žena koje ga uživaju.

Prepustite se, zaplešite, zavodite i uživajte u darivanju na Dan zaljubljenih. Ponuda poklon-setova za Valentinovo vrijedi od 6. veljače 2017. do isteka zaliha i dostupna je u web trgovini www.loccitane.hr i u L'Occitane trgovinama u Hrvatskoj.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".