Raste potražnja za plavim nijansama, a jednu morate isprobati ako želite pravo osvježenje u kosi

Pojam blondetransformation ima više od 9,8 milijarde pregleda na TikToku, a pretraživanje "kako bih izgledala s plavom kosom" na Googleu je poraslo za 80%.
Vidi originalni članak

Ljeto možda još nije na vidiku, no to ne znači da ne možemo razmišljati o svim trendovima koji nas čekaju o toplijim danima. U fokusu su uvijek oni vezani za kosu, pogotovo sve genijalne nijanse rezervirane za proljetnu sezonu. Ovog se puta u prvom planu našla nijansa sunny girl blonde koja već sad dominira društvenim mrežama, a super je rješenje za novu sezonu, pogotovo ako tražite osvježenje. 

Stručnjaci kažu kako ih pomalo iznenađuje broj klijentica koje traže baš ovakve, svijetle nijanse. Žele napraviti odmak od dosadašnje frizure i istaknuti se u moru sličnih plavih nijansi, kažu profesionalci pa je naglasak stavljen na upečatljivu i raskošnu nijansu sunny girl blonde

Riječi frizera, piše Glamour, potvrđuju i pretraživanja na društvenim mrežama. Tako pojam blondetransformation ima više od 9,8 milijarde pregleda na TikToku, a pretraživanje "kako bih izgledala s plavom kosom" na Googleu je poraslo za 80%. 

Nijansa se opisuje kao osunčana jer ima zlatne podtonove, zlatna je i jarka, baš poput sunca, pojašnjavaju frizeri. Kao i uvijek kod bojanja u plavo, postavlja se pitanje oštećenja kose. Stručnjaci kažu da su klijentice svjesne što prelazak u plave nijansi nosi, a preporučuju pojačanju njegu kose, kako u salonu, tako i kod kuće, s kojima će kosa i dalje ostati zdrava, sjajna i glatka. 

Gazim sunčanom stranom ulice: Obuća u žutoj boji pomalo je neobičan no vrlo efektan izbor koji daje pečat stylingu!

FOTO: Arhiva Dive Sandale s visokim potpeticama s kuglicama, Aquazzura, My Teresa, 995 eura FOTO: Arhiva Dive Trapez potpetica i remenčići, Amina Muaddi, My Teresa, 765 eura FOTO: Arhiva Dive Sandale sa zlatnim detaljem, Valentino, My Teresa, 790 eura FOTO: Arhiva Dive Visoka potpetica s PVC-om, Christian Louboutin, My Teresa, 695 eura FOTO: Arhiva Dive Sandale s debelom potpeticom, The Attico, My Teresa, 630 eura FOTO: Arhiva Dive Natikače s kopčom i midi potpeticom, Alexander McQueen, net-a-porter.com, 885 eura FOTO: Arhiva Dive Ravne kožnate natikače s crnim potplatom, Marni, My Teresa, 590 eura FOTO: Arhiva Dive S ukrasnim vrpcama, Sergio Rossi, net-a-porter.com, 995 eura FOTO: Arhiva Dive Mule s logotipom, Prada, My Teresa, 790 eura FOTO: Arhiva Dive Satenske mule sa stakalcima, Manolo Blahnik, net-a-porter.com, 1195 eura

Jednostavno, ali nimalo monotono: 'Osim crne i bijele sam u zadnje vrijeme počela nositi sivu i srebrnu'
Kakva stajliš kombinacija! Crna slip haljina i kožne čizme pravi su pogodak za hladnije proljetne dane
Traper jakna i baggy hlače idealne su za ležerni vikend: 'Ovu kombinaciju sam odabrao spontano'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".