Radost adventa uz snježnu kuglu Douglas parfumerija

Od 21.12.do 23.12. u Centru Cvjetni zabavite se uz Douglas snježnu kuglu i podijelite radost nadolazećih blagdana s Douglas parfumerijama
Vidi originalni članak

Nakon europskih destinacija, Zagreb je ove godine po prvi puta imao priliku svojim građanima pokloniti iskustvo snježne kugle Douglas parfumerija koja donosi niz pogodnosti.

Bezbroj nagrada i iznenađenja uz hvatanje snježnih pahuljica, Douglas božićne čestitke i fotografiranje u snježnoj kugli samo su neke od božićnih pogodnosti koje vas čekaju u Centru Cvjetni od srijede 21. do petka, 23.12.2016. godine! Uz to, sve posjetitelje i sudionike čekaju mnoge zabavne aktivnosti i pokloni iznenađenja.

Budite dio radosnog iščekivanja najljepšeg blagdana s Douglas parfumerijama i ovih dana i vi osjetite čarobnu atmosferu snježne kugle koja vas čeka u Centru Cvjetni!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".