Pumpkin spice latte najnovija je hit frizura ove jeseni, a pristaje svakom obliku lica

S dva milijuna pretraživanja za #pumpkinspicehair na TikToku, ova predivno topla i ugodna nijansa spoj je najboljih jesenskih boja.
Vidi originalni članak

Stiglo nam je hladnije doba i službeno je jesen, a ovo razdoblje u znaku je udobnosti, zemljanih tonova i bundeva. Mnoge djevojke pokušavaju pronaći kako uklopiti boju bundeve u svoj stil, stoga ne čudi da je jedna od najnovijih i najpopularnijih frizura upravo pumpkin spice latte boja.

S dva milijuna pretraživanja za #pumpkinspicehair na TikToku, ova predivno topla i ugodna nijansa spoj je najboljih jesenskih boja. Kombinira duboke, primamljive bakrene nijanse i svjetlije plave boje kako bi se dodala dimenzija i prirodniji završetak.

Kada je riječ o kosi, pumpkin spice latte boja je bogata topla boja uključuje mješavine nijansi bakra, kestena, jantara, pekan i crvenog zlata kako bi stvorila višedimenzionalni efekt savršen za jesen. Važno je upamtiti da niti jedan trend boja nije "jedan izgled za sve", stoga budite otvoreni kada sa svojim koloristom razgovarate o najboljim podtonovima za svoj ten.

Određeni tonovi kose različito izgledaju ovisno o tonu vaše kože, ali ljepota ovih bakrenih tonova, posebno 'pumpkin spice latte' je u tome što lijepo pristaje svim tipovima kože, tenu i licu. Ako imate topliju put, stručnjaci predlažu da više eksperimentirate sa zlatnim i bakrenim nijansama, ali ako imate hladniji ton kože, zamolite svog stilista da ublaži zlatne i bakrene nijanse kako bi ukupna boja bila više bež kako biste izbjegli previše prirodne topline.

Bilo koja varijacija bakrene boje može biti zahtjevna za održavanje i brzo izblijedi u usporedbi s tamnijim bojama, kao što su bogate brinete ili crnke. Tople bakrenaste boje kao što je pumpkin spice latte, posebno u ljetnim mjesecima kada su izložene UV zrakama, zahtijevat će toniranje svakih šest do osam tjedana, ovisno o intenzitetu crvene boje i vašoj prethodnoj boji kose.

Kako biste savršeno savladali njegu vaše kose između posjeta salonu i održala njenu živost, stručnjaci također preporučuju korištenje hidratantne maske ili hranjivog ulja za kosu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli MATT REZ (@colorbymattrez)

Provjerena formula kraljice Letizie: Chic midi haljina i klasične slingback cipele pun su pogodak!
David Beckham postao je jedan od najutjecajnijih modnih uzora, a evo koje su njegove najbolje frizure tijekom godina
Stajliš urednica genijalnu bomber jaknu sjajno kombinira uz elegantnu suknju i sandale
 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".