Puder od sedam eura koji ima odlično prekrivanje, na licu traje cijeli dan, a ne stvara nepoželjne grudice

Riječ je o Maybelline Fit Me Matte + Poreless tekućem puderu koji ima laganu teksturu, kao i lagano do srednje prekrivanje.
Vidi originalni članak

Pronalazak idealnog tekućer pudera nije nimalo jednostavan zadatak - za početak, treba pronaći idealnu nijansu, zatim puder koji neće "skliznuti" s lica već nakon nekoliko sati, isušiti ga ili stvoriti neželjene grudice i cakey efekt. Ako ste isprobali već brojne pudere, a još uvijek niste pronašli onaj idealan, možda je vrijeme da isprobate jedan od internetskih hitova, tekući puder koji je pravi hit na Amazonu, gdje je ujedno i jedan od bestsellera

Riječ je o Maybelline Fit Me Matte + Poreless tekućem puderu koji ima laganu teksturu, kao i lagano do srednje prekrivanje. Njegova je prednost što izjednačuje ten, a pritom nestvara nepoželjan cakey efekt, što se često zna dogoditi s tekućim puderima. Kako Allure piše, ovaj je puder idealan za svakoga tko traži pristupačan puder koji na licu ne djeluje kao "maska", nego je lagan, a prednost mu je što je dostupan u drogerijama.

Proizvod je hit i na Amazonu, gdje je dostupno mnogo nijansi, a ima više od 57 tisuća recenzija, među kojima je 72% ljudi ovaj tekući puder ocijenilo s najvišom ocjenom.

- Već tri godine koristim ovaj proizvod i nikad ga ne bih mijenjala. Imam 64 godina i prednost je što ne "upada" među pore i ima izvrsno prekrivanje - napisala je jedna korisnica, a druga je dodala:

- Jedan od mojih omiljenih drogerijskih proizvoda. Jako se lako razmazuje po licu i pruža nevjerojatno prekrivanje. Sviđa mi se što ne sklizne s lica, nego stvarno traje tijekom cijelog dana. Ne zgrušava se na licu i ne masti ga.

Puder dolazi u bočici i tubi, a na Notinu smo pronašli verziju u tubi - dostupno je 17 nijansi, cijena mu je 7,40 eura za 30 ml. Puder smo pronašli i na Asosu, a tamo je njegova cijena 6,50 funti, odnosno oko 7,60 eura.

Par u elegantnom izdanju kojem nećete pronaći manu: 'Nismo se dogovarali što obući, to je veseli proljetni štih'
Novinarka odličnog smisla za modu isfurala traperice koje su hit već nekoliko sezona
Učinkoviti skincare proizvodi koji su cjenovno pristupačni, a dermatološki odobreni

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".