Puder od četrdesetak kuna koji neće "skliznuti" s lica niti stvoriti nepoželjne grudice

Riječ je o Maybelline Fit Me Matte + Poreless tekućem puderu koji ima laganu teksturu, kao i lagano do srednje prekrivanje.
Vidi originalni članak

Pronalazak idealnog tekućer pudera nije nimalo jednostavan zadatak - za početak, treba pronaći idealnu nijansu, zatim puder koji neće "skliznuti" s lica već nakon nekoliko sati, isušiti ga ili stvoriti neželjene grudice i cakey efekt. Ako ste isprobali već brojne pudere, a još uvijek niste pronašli onaj idealan, možda je vrijeme da isprobate jedan od internetskih hitova, tekući puder koji je pravi hit na Amazonu, gdje je ujedno i jedan od bestsellera

Riječ je o Maybelline Fit Me Matte + Poreless tekućem puderu koji ima laganu teksturu, kao i lagano do srednje prekrivanje. Njegova je prednost što izjednačuje ten, a pritom nestvara nepoželjan cakey efekt, što se često zna dogoditi s tekućim puderima. Kako Allure piše, ovaj je puder idealan za svakoga tko traži pristupačan puder koji na licu ne djeluje kao "maska", nego je lagan, a prednost mu je što je dostupan u drogerijama.

Proizvod je hit i na Amazonu, gdje je dostupno mnogo nijansi, a ima više od 57 tisuća recenzija, među kojima je 72% ljudi ovaj tekući puder ocijenilo s najvišom ocjenom.

- Već tri godine koristim ovaj proizvod i nikad ga ne bih mijenjala. Imam 64 godina i prednost je što ne "upada" među pore i ima izvrsno prekrivanje - napisala je jedna korisnica, a druga je dodala:

- Jedan od mojih omiljenih drogerijskih proizvoda. Jako se lako razmazuje po licu i pruža nevjerojatno prekrivanje. Sviđa mi se što ne sklizne s lica, nego stvarno traje tijekom cijelog dana. Ne zgrušava se na licu i ne masti ga.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Puder dolazi u bočici i tubi, a na Notinu smo pronašli verziju u tubi - dostupno je 17 nijansi i trenutačno se nalazi na sniženju pa je cijena 43,39 kn za 30 ml. Puder smo pronašli i na Asosu, a tamo je njegova cijena 7,50 funti, odnosno oko 66 kuna.

Znate li što znače oznake EDT i EDP na parfemskim bočicama? Stručnjaci savjetuju kako izabrati idealan
Lijepa brineta oduševila nas je elegantnim stajlingom koji u centru Zagreba nije mogao proći nezamijećeno
Hit za kosu s hrpom pozitivnih recenzija: 'Ovaj proizvod je čaroban, zbog njega kosa izgleda puno bolje'
Frizeri savjetuju da se ovog proljeća okrenemo slojevitim frizurama koje pristaju svakom obliku lica

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".