Prvi Chanel beauty dućan

Kralj luksuznih brendova Chanel odavno u svojoj ponudi ima dekorativnu i preprarativnu kozmetiku a sada je otvorio i prvu beauty prodavaonicu...
Vidi originalni članak

Prvi Chanel beauty butik otvoren je u poznatoj pariškoj shopping ulici Marais i ne sumnjamo kako će postati nezaobilazno odredište svih obožavateljica ovog luksuznog brenda. Elegantno uređenje butika razlikuje se od klasičnog Chanel stila jer uz dosadašnji klasični minimalistički i monokromatični dizajn ovog puta zavladala plava boja.

Osim nezaobilazne šminke visoke kvalitete u prodavaonici se mogu pronaći i ekskluzivni Chanel mirisi ali i knjige o povijesti samog brenda. Ne sumnjamo kako će i ova lokacija u vrlo kratkom roku stječi kultni status.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".