Pruža prirodan, svilenkasti izgled: Nijansa smeđe za koju frizeri već sad kažu da će obilježiti 2023. godinu

Frizerski stručnjaci zovu je liquid brunette i opisuju kao smeđu nijansu nadopunjenu ultra visokim sjajem
Vidi originalni članak

Luksuzna smeđa obilježila je godinu koju ćemo uskoro ostaviti iza sebe, a kao jedan od najvećih trendova za 2023. frizeri najavljuju boju koja već osvaja TikTok. Riječ je o kombinaciji smeđe boje i tzv. liquid hair, dva vrlo popularna trenda u svijetu kose, a cilj je da kosa ima prirodan izgled, s ultra sjajnim, svilenkastim pramenovima. 

Frizerski stručnjaci zovu je liquid brunette i opisuju kao smeđu nijansu nadopunjenu ultra visokim sjajem, piše Glamour. Sjajni efekt može se pružiti svakoj nijansi smeđe, no on je jači, efektniji i bogatiji što je boja tamnija. 

Frizeri za Glamour govore kako ljudi, s dolaskom hladne sezone, sve više biraju smeđe nijanse u kosi. To ne znači da je kosa jednolična, već je prošarana pramenovima, no oni su znatno tamniji i djeluju dosta prirodnije, za razliku od nijansi koje ljeti viđamo u kosi. 

Ovakve smeđe nijanse, koje idu do najtamnijih čokoladnih, bile su iznimno popularne devedesetih godina prošlog stoljeća. Sjetimo se samo Winone Ryder i Ali MacGraw, piše Glamour, a stručnjaci ističu kako ovakva nijansa u kosi ostavlja snažan dojam. 

Kod ovakve boje kose, iznimno je važna kućna njega jer dojam sjaja i bogatstva u kosi možete pojačati ispravnim izborom proizvoda za njegu. Frizeri tu ističu ulja i sprejeve za sjaj brendova kao što su Kerastase, Gisou i John Frieda. 

Anica Kovač ležerno izdanje nadopunila je poželjnim dizajnerskim komadima: 'Volim zeleno, a i općenito boje da razvedre sivi dan'

Zavirite u najljepši frizerski salon u Hrvatskoj koji svojim uređenjem stoji uz bok salonima svjetskih metropola - Salon Franić

Elegantna haljina i trendi čizme: Sa samo dva komada, Fani Čapalija napravila je savršenu odjevnu kombinaciju

Upečatljiv kaput kakvog nosi simpatična arhitektica popularan je među Hrvaticama, a ona ga odlično kombinira

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".