Provjeri što ti sve na praznik popusta nudi vodeći svjetski tech beauty brand FOREO i uhvati više od običnog sniženja

Ukloni tragove Black Friday shopping groznice uz FOREO LUNA mini 2
Vidi originalni članak

Gledaš sve te popuste i spremaš se ozbiljno zgriješiti za Black Friday? Zavode te ‘prilike koje ne smiješ propustiti’, no ono što zapravo ne bi smjela propustiti briga je o svojoj koži. Dobra vijest je da sada možeš imati oboje - i zadovoljstvo zbog super ulova i superiornu njegu kože.

Upoznaj FOREO LUNA mini 2 - savršenu silikonsku četkicu za čišćenje lica čije T-Sonic pulsacije nježno i s lakoćom uklanjaju prljavštinu, masnoće i ostatke šminke iz pora. Moćan mali uređaj u 5 neodoljivih boja krasi besprijekoran švedski dizajn, potpuno je vodootporan, poboljšava upijanje tvojih omiljenih seruma i krema te koži vraća prirodni sjaj.

Čak i ako se u svojim shopping pohodima opečeš na nekoj ishitrenoj odluci, opuštajući ritual njege pomoću uređaja LUNA mini 2 ublažit će ti neugodu i pomoći da se ponovno osjećaš dobro u svojoj koži. Potraži ga, zajedno s ostalim FOREO proizvodima, po posebnoj Black Friday cijeni na foreo.com.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".