Pronašli smo odličan 'dupe' za Chanelov popularan parfem u kojem nećete osjetiti razliku

Jedan od omiljenih parfema diljem svijeta svakako je Chanel Chance Eau Tendre parfemska voda koji se prodaje za otprilike 112 eura, ali Dossier ima odličan dupe koji košta svega 33 eura te je odlična zamjena.
Vidi originalni članak

Nažalost po nas i naše novčanike, većina naših omiljenih parfema svih vremena koštaju poprilično mnogo, ponekad i oko 200 eura. Iako nema ništa pogrešno u ulaganju u visokokvalitetne mirise koje volite, pristupačne cijene ne bi trebale biti rezervirane samo za jeftine parfeme koji ne traju toliko dugo ili nemaju toliko intenizivan miris.

I upravo tu dolazi Dossier, kako prenosi Who What Wear. To je pristupačna, alternativna linija mirisa s kojom ste možda već upoznati, ali se ponosi time što ljubiteljima mirisa pruža "vrhunski kvalitetan, etičan, pristupačan parfem za sve".  

I doista, brend je skroman i nudi najbolje od svih svjetova kada su u pitanju mirisi: transparentnost, čiste formule (mirisi su veganski, ekološki prihvatljivi i bez okrutnosti), održivi i zeleni te antisnobovski pristup koji omogućuje uživanje u pristupačnijim iteracijama nekih od najomiljenijih mirisa. 

Jedan od omiljenih parfema diljem svijeta svakako je Chanel Chance Eau Tendre parfemska voda koji se prodaje za otprilike 112 eura, ali Dossier ima odličan dupe koji košta svega 33 eura te je odlična zamjena.

Chanelova mješavina grejpa i dunje, bijelog mošusa, jasmina, citrona i tikovine nosi tonu nostalgije, nešto što se potpuno osjeti kada u Dossierovoj kombinaciji grejpa, kruške, crnog ribiza, zumbula, jasmina, jorgovana, irisa, mošusa i jantarnog drva.

Parfem pod imenom Floral Grapefruit pronašli smo na Dossierovoj web stranici.

Jednostavnost joj dobro pistaje: 'Volim nositi sve boje koje vuku na prirodno, to su najčešće neutralne boje'
Ovo je jedan od najpopularnijih ruževa na svijetu, a super je vijest što ga možete kupiti i kod nas!
Što su to 'strawberry noge' i kako ih liječiti? Stručnjaci otkrivaju sve što trebate znati

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".