Pronašli smo dupe najpopularnijeg mat ruža za usne: Cjenovno je pristupačniji, a jednako dobar u nanošenju

Svojom kremastom i glatkom teksturom, te jednostavnošću nošenja, ovaj ruž postao je nezaobilazan proizvod u mnogim kozmetičkim torbicama.
Vidi originalni članak

Na današnjem tržištu kozmetike, pronalaženje savršenog proizvoda koji odgovara vašoj vrsti i tonu kože može biti izazovan zadatak. Kad jednom pronađete proizvod koji vam odgovara, teško ga je zamijeniti, čak i ako je njegova cijena visoka. No, tu dolaze na scenu "dupesi" – povoljnije zamjene ili "duplići" za proizvode višeg cjenovnog ranga, koji često nude sličan efekt po znatno nižoj cijeni.

Jedan od najpoznatijih proizvoda u svijetu ljepote je MAC-ov ruž za usne Velvet Teddy. Ovaj ruž često se opisuje kao "najuniverzalnija nijansa" na tržištu, te je proglašen najpopularnijim kozmetičkim proizvodom u svijetu. Prema statistikama, Velvet Teddy zauzima prvo mjesto u čak 46 zemalja, uključujući i Veliku Britaniju, a godišnje se pretražuje otprilike 266 tisuća puta. Svojom kremastom i glatkom teksturom, te jednostavnošću nošenja, ovaj ruž postao je nezaobilazan proizvod u mnogim kozmetičkim torbicama.

Objavu dijeli M·A·C Cosmetics (@maccosmetics)

Nedavno je MAC odlučio dodatno unaprijediti ovu kultnu nijansu lansiranjem nove formule, koja je brzo privukla pažnju ljubitelja ljepote. No, za one koji traže povoljniju alternativu, Wet n Wild nudi izvrsnu zamjenu u obliku ruža za usne Bare It All. Ovaj ruž za usne nudi hidratantnu i dugotrajnu polumat teksturu koja lako klizi po usnama. Obogaćen je hidratantnim sastojcima koji pružaju cjelodnevnu udobnost i baršunasti završetak, dok bogata pigmentacija osigurava potpuno prekrivanje.

Cijena MAC-ovog Velvet Teddy ruža iznosi oko 27 eura i dostupan je u MAC trgovinama, na službenoj web stranici te u raznim beauty webshopovima. S druge strane, Wet n Wild ruž Bare It All, s cijenom od samo 3,95 eura, predstavlja pravo otkriće za one koji žele sličan efekt po znatno nižoj cijeni. Ovaj povoljni dupe možete pronaći u drogerijama i na službenim stranicama brenda.

Objavu dijeli Leah Johnson | lipstick & beauty (@lip.qween)

U konačnici, dok MAC Velvet Teddy ostaje klasik kojeg mnogi obožavaju, Wet n Wild Bare It All nudi pristupačnu alternativu koja ne štedi na kvaliteti. Bez obzira na vaš budžet, uvijek postoji opcija koja će zadovoljiti vaše potrebe i omogućiti vam da izgledate i osjećate se najbolje moguće.

Jedan jednostavan trik transformirat će vaše zavjesa-šiške u najchic frizuru ljeta
Blake Lively zablistala je u ružičastoj Versace haljini u izlasku u New Yorku
Savršeno spaja eleganciju i ležernost: 'Volim sportski stil i neutralne boje s dodatkom neke življe boje'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".