Pronađite najbolje dizajnerske parfeme po super cijenama tijekom ljetnog sniženja

Ljetno sniženje dizajnerskih parfema nudi iznimnu priliku za kupovinu luksuznih mirisa po super cijenama.
Vidi originalni članak

Ljeto je vrijeme kada se mnogi odlučuju obnoviti svoju mirisnu kolekciju ili pronaći novi omiljeni parfem. Za ljubitelje dizajnerskih mirisnih nota, dobre vijesti dolaze s ljetnim sniženjem koje nudi priliku za kupovinu najboljih dizajnerskih parfema po iznimno povoljnim cijenama.

Dizajnerski parfemi su sinonim za luksuz, kvalitet i sofisticiranost. Poznati brendovi poput Chanel, Dior, Gucci, Marc Jacobs, Armani i mnogi drugi nude širok izbor parfema koji su postali ikone mirisnog svijeta. Tijekom ljetnih sniženja, ovi parfemi postaju dostupniji mnogima, privlačeći pažnju kupaca koji žele dodati neodoljivu notu luksuza svom svakodnevnom životu. Mi smo na Notinovim stranicama pronašli najbolje dizajnerske parfeme koji su trenutno na sniženju.

Marc Jacobs Daisy Love Paradise (54,80 €)
Neka vas očara rascvjetani krajolik okupan suncem koje zalazi. Prekrasan proljetni prizor predstavlja toaletna voda za žene Marc Jacobs Daisy Love Paradise ugodnog mirisa u koji ćete se odmah zaljubiti. U uvodu u prvi plan dolaze cvjetne note perunike, koje se zatim stapaju s daškom pačulija. Taj se zarazan miris prepun zemljane svježine na kraju miješa s blagim notama kreme Chantilly koje se najdulje zadržavaju na koži.

Carolina Herrera 212 VIP Black I love New York (70,20 €)
212 VIP Black I Love New York je opojan i hrabar miris koji hvata bit pulsirajućeg noćnog života grada i neumoljive privlačnosti. Miris se otvara suigrom citrusnih nota grejpfruta i mandarine s daškom kardamoma i crnog papra. Nakon kratkog vremena na sebe privuče pažnju nota lavande i ružmarina začinjenje korom cimeta i apsinta. Za kraj se u potpunosti otkrije senzualna kombinacija haićanskog vetivera, kože i osvježavajućeg ekstrakta kave sa slatkim dodirom crne vanilije. 

Prada Les Infusions: Infusion Mimosa (120,20 €)
Kombinacija nježnosti i snage, koja se krije u svakoj ženi, dobila je svoj oblik u svijetu parfema. Parfemska voda Prada Les Infusions: Infusion Mimosa otkrit će ponešto o svakom aspektu vaše osobnosti, savršeno upotpunjujući jedinstvenost vaše karizme.

Paco Rabanne Pour Homme (57,60 €)
Ništa toliko vjerno ne utjelovljuje esenciju muževnosti od mirisa svježe obrijanog lica. Toaletna voda Paco Rabanne Pour Homme pomoći će istaknuti vašu karizmu. Ovaj klasičan miris nudi vam vožnju na valu vintage nota s daškom medenog duhana. Početak će vas iznenaditi aromatičnim notama lavande dopunjene nježnom majčinom dušicom. Ubrzo ćete osjetiti spoj delikatnog geranija i klinčića sa slatkom toplinom tonka graha. U bazi mirisne kompozicije sljubljuju se note hrastove mahovine i listova duhana.

Marc Jacobs Perfect (69,20 €)
Toaletna voda za žene Marc Jacobs Perfect veliča snagu koja se krije u iskrenosti prema sebi. Njezin plemenit, radostan miris oslikava harmoniju i mir koji nastaju kada spoznate tko ste doista. U uvodu će vas iznenaditi beskonačna kombinacija modernih nota ružičastog papra, rabarbare i azijske metvice poznate i kao vijetnamski korijandar. U srcu parfema razvijaju se note bijelog narcisa, nerolija i sjemenki mošusnog hibiskusa. Najdulje će vas pratiti spoj nota cedra, sandalovine i kašmerana, koje za sobom ostavljaju elegantan trag.

Kraljica Camilla pojavila se na Wimbledonu u bijeloj haljini sa crnim prugama i elegantnim nakitom
Pokazala je kako s lakoćom kombinira klasiku i trendove, a u bijelom od glave do pete izgleda odlično
Simpatične frendice prošetale u bezvremenskom ljetnom klasiku i 'pomele' špicu

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".