Proizvodi za očuvanje boje kose u novom ruhu

Proizvodi za njegu kose s potpisom Johna Friede specijalizirani su za razna stanja i oštećenja kose, a od sada ih možete potražiti u novoj ambalaži i s još aktivnijim sastojcima
Vidi originalni članak

Već preko 30 godina John Frieda proizvodi prolaze ultimativne testove: kreiranje gotovih vaše osstilova za trenutni izlazak na modnu pistu, stilove za holivudske filmove i najglamuroznije internacionalne zvijezde i njihovo pojavljivanje na crvenom tepihu. I upravo zato, slaveći 30 godina od lansiranja linije FRIZZ EASE, ovaj britanski brend odlučio se na veliki make over svoje ambalaže.

No, nije samo ambalaža nova, John Frieda proizvodi poznati su po svom ciljanom djelovanju pa tako pomažu plavušama da im kosa bude svjetlija, a brinetama da im je kosa sjajnija. Danas brinete mogu uživati u liniji Visibly Brighter  za sunčano zlatne odsjaje u smeđoj kosi. Uz pomoć inovativnih polimera koji stimuliraju volumen, najnoviji tretman Luxurious Volume 7 Day Volume treatment naglašava punoću kosu kao nikada do sada, dajući ženama nevjerojatni volumen.

Više od 10 godina iskustva posvećenih spašavanju oštećene kose i vraćanje u prvobitno stanje nakon štete nastale od svakodnevnih stiliziranja, bojanja, zagrijavanja rezultiralo je linijom Full Repair koja će kosi vratiti živost.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".